أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=158452
2479 3
#1

افتراضي نصــــائح منــــزليه مطبخية

نصــــائح منــــزليه مطبخية
نصــــائح منــــزليه مطبخية


خدوا بقي النصايح دي وادعولى


1 . كلنا عندنا مشكلة ان الخضرة و اليقدونس بيدبلو و يبوظوا بسرعة في التلاجة
الحل هو انك اول ما تيجي الخضرة .. اغسليها و نشفيها ,, و خاتى علبة متوسطة من علب التلاجة البلاستيك الي عندك .. و حطي في الارضية بتاعها ورق كلينيكس او ورق مناديل مطبخ السميكة دي ,, و حطي بعدها الخضرة او البقدونس .. و حطي بعد ما تخلصي وقبل ما تقفلى العلبه ورق فوق تامي غطي بيه باقي البقدونس .. كده هيعيش معاكي فترة اطول و يحتفظ بخضارة و ميصفرش ولا يبوظ


2 . لو جيتي تسلقى بيض .. خرشوف .. كرنب .. اي حاجة من الحاجات الي بتطفى شكل الحلة بعد السلق دي .. وعاوزة الحلة ترجع زي ما كانت .. حطي فيها ماية و حطيها عالنار .. وحطي في الماية قشور لمون .. وبعد ما تاخد غلوتين تلاتة .. اغسليها عادي هتلاقيها رجعت جديدة زي ما كانت


3 . لو عندك مكان معين متأكدة ان مصدر دخول وخروج النمل و عاوزة تتخلصى منه فعلا .. هتروحي تجيبي ورقة جرنال او ورقة كراسة او اي ورقة .. و تروحي عالبوتجاز وتحرقيها ,, و بعدين تلمي الرماد الي اتحرق ده برفق .. و روحي على المكان الي فيه تجمع النمل .. و حطي الرماد ده .. هتلاقي النمل اختفى تماما


4 . لو قلقانه من الخضروات و الفواكة و انتي بتغسليها انها برضو مش نضيفة .. اتعودي دايما تجيبي الحلة او الطبق الي هتغسلى فيه الفاكهة و الخظار و حطي معلقة واحدة كبيرة خل في الماية الي هتنضفى بيها الخضار و الفاكهة .. الخل هيتقتل اي جراثيم ممكن متموتش بالغسيل العادي


5 . لو عندك بيض بقاله مده في التلاجة و عاوزة تستعمليه و عندك شك ان كان بايظ ولا لاء .. هتجيبي البيضة و تجيبي كوباية ماية ساقعة مدوبة فيها معلقة ملح .. و حطي البيضة في الكوباية .. لو طفت على السطح .. تبقي باظت .. لو وقعت و سقطت تحت تبقي بنت حلال و اصيلة و لسة كويسة


6 . حذاااري ثم حذاااري انك تكوني ماسكة سكينة بتقطعي بيها لحمة او فراخ و تخلصى مهمتك و تجيبي نفس السكينة و تقطعي بيها خضار او فاكهة . لان الحركة دي ممكن تعمل تسمم غذائي .. كذلك القطاعة الخشي او البلاستيك اللي بنقطع عليها لحومنا و خضرواتنا .. متقطعيش عليها لحمة او فراخ و تشيليهم وتحطي خضار ولا فاكهة . برضو هتجيب تسمم غذائي


7 . لو عاوزة تسلقى بيض و وانتي بتحطيها في الحلة اتشرخت شرخ بسيط .. حطي في ماية السلق معلقة خل او شوية ملح في ماية السلق .. و بكدة هتستوي جوا قشرتها ومش هتبوظ ولا حاجة


8 . لو بتسلقى بقوليات .. زي الفاصوليا البيضا و اللوبيا . كذلك سلق اللحمة و الفراخ .. متحطيش الملح إلا في الاخر خالص بعد ما الاكل يستوي .. لان لما بتحطي الملح .. مدة السلق بتطول اوووووي بعكس لما متحطيش الملح و تستني لما تستوي








إظهار التوقيع
توقيع : زهرة الأوركيدا
#2

افتراضي رد: نصــــائح منــــزليه مطبخية

الف شكر ياعسل
إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#3

افتراضي رد: نصــــائح منــــزليه مطبخية

شكراااااا لك
إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#4

افتراضي رد: نصــــائح منــــزليه مطبخية

شكرا لمروركم
نورتوني

إظهار التوقيع
توقيع : زهرة الأوركيدا


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
نصائح مطبخية من تصميمى2024 نصائح مطبخية مميزة 2024نصائح مطبخية جديدة لكل سيدة ام سيف 22 استشارات ونصائح مطبخية
نصائح مطبخية هامة من تصميمي . صور نصائح مطبخية خطيرة . نصائح مطبخية 2 τнє τɪмє σf sυиsєτ استشارات ونصائح مطبخية
نصائح مطبخية هامة من تصميمي . صور نصائح مطبخية خطيرة . نصائح مطبخية τнє τɪмє σf sυиsєτ استشارات ونصائح مطبخية
[من مطبخي] كروت نصائح مطبخية جديدة من تصميمى صور مطبخية الجزء السادس ندى ام استشارات ونصائح مطبخية
نصائح مطبخية تهمك نصائح مطبخية مهمه لست البيت نصائح مطبخية مفيدة جدا مرمورة من مطبخي


الساعة الآن 01:07 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل