أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=28071
10011 37
#1

مميز تعالوو نتعلم من بعض

تعالوو نتعلم من بعض


احب فى الاول اقولكم شعارنا هيبقى
جربى متخافيش اللى يبوظ ميترميش
هههههههههههه

هعملكم دعوه على المائده بتاعتى هههه




بصوا بقى انا ان شاء الله الفت كتاب عن الاكلات وكلها عن تجربه شخصيه ليا
وان شاء الله اول متخلص الطباعه طبعا مش هبخل بيه على احلى اخوات واحلى منتدى

ندخل فى الموضوع
بما انى ليه خبرة فى الاكلات واكيد حاجات كتير باظت منى ههههههه بهزر طبعا

فتعلمت الحمد لله كتير وده اللى شجعنى انى اعمل الكتاب لانى بحب التجارب والحمد لله كلها نجحت بفضل الله
وبقيت

[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13224376941377.gif[/IMG]

وقلت اعملكم موضوع هنا قبل نزول الكتاب
ففكرت يكون ايه؟؟

[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13224382751637.gif[/IMG]
يكون فيه اى استفسار لاى واحده عيزة تعمل اى اكله ومش عرفه
تدخل هنا تقولى عليها وانا ان شاء الله اكتبلها اكتر من طريقه تتناسب معاها والطريقه اللى تعجبها تعملها

حتى لو واحده عيزة تتعلم تعمل اكلات
تقولى وانا ان شاء الله برضه اعلمها وواحده واحده تبقى اشطر منى
وتبقى
الشيفه عدولة ؟؟؟؟؟؟؟
[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13224378411169.gif[/IMG]


ههههههههه
هاااااا ايه رئيكم فى الفكرة دى

استنو لسه مخلصتش محدش يمشى
[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13224383871928.gif[/IMG]
كمان هنعمل حاجه كويسه
كل اسبوع هنخصص نوع معين من الاكلات
يعنى مثلا
الاسبوع الاول
للعجائن بجميع انواعها
وهكذا الاسبوع اللى بعده لحد منبقى اشطر ستات وبنات
وجوزنا يتبسطوا مننا
ومفيش واحد يقولك اكل ماما احلى ؟؟؟؟

[IMG]https://files.***- .com/bigsmilies/mood16.gif[/IMG]

ههههههه
وكمان هنتعلم تدبير منزلى وتنظيف المطبخ وادواته
وازاى تنظمى مطبخك وانت بتطبخى مش كل حاجه تبقى فوق بعضها
معايا هتتعلمى كتير ومش هتندمى

لو عجبم الموضوع قيموووووو
ولو معجبكمش سيبولى دعوة حلوة
واى واحده عيزة تتعلم تكتب مشاركتها هنا ونعملها كانهادورة تدريبيه
والله ولى التوفيق

تعالوو نتعلم من بعض

والورد ده منى ليكم
يا احلى اخوات فى الدنيا
واحلى عدولات
فى رعايه الله


[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13224382751637.gif[/IMG]




إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#2

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

وانا اول مشاركة
اتمنى تنااال الاعجاب
وعايزة
المشاركات من الكل
ان شاء الله

إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#3

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13225068371956.gif[/IMG]
النهارده موعدنا مع اول درس
عن العجائن
بس قبل ما نبدا
عيزين نعرف استخدمات الدقيق وانواعه
عشان تبقى عدولة بصحيح وشطرة فى كل حاجه

دلوقتى هقلكم على انواع الدقيق
عزيزتي الطحين رقم 1 & 2 مخصص للعجائن المحلية وأنواع الخبز القديمة المتعارف عليها وسوف أصنف لكي استخدامات أنواع الدقيق التالية
رقم واحد
رقم 2
فاخر
متعدد الإستخدامات
ذاتي الإختمار
[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13225070831519.gif[/IMG]
استخدماته
......
1-الفطاير , سنابون , دونات , كيك , بسكويت (يستحسن إستخدام الدقيق الفاخر او الدقيق المتعدد الإستخدامات)
..........
2-الخبز المحلا , الخمير . القباب, (لأفضل النتائج يستخدم مزيج متساوي من الدقيق رقم 1 ودقيق رقم2)
......
3-الدقيق ذاتي الاختمار يستخدمة في أنواع الكيك والبسكوت الي تتطلب استخدامة
4-دقيق الذرة
***- ***- ***-
وده بيستخدم لعمل البسبوسه
وكيك الذرة لكن بيخلط معاها بدقيق عادى
وعمل الهريسه كمان مع دقيق السميد

***- ***- **
عزيزتي توجد أنواع كثيرة من الدقيق في السوق متفاوتة الجودة من ناحية اللون الابيض الرائحة استيعابها للماء والعنصر الأهم وهو المذاق

.......
طبعا اكيد كل واحده بتسال ازاى اعرف نوع الدقيق
حالا هقلك
.......
وانت بتشترى الدقيق بلاش تجيبى اللى فى اكياس مغلفه
لازم تمسكى الدقيق بايدك وتشوفى الرطوبه بتاعته وملمسه فى ايدك
وكمان تشمى رائحته
عيزينك اشطر واحده بقى
***- ***- ***- **
بعا لو عندكم اى سؤال انا نسيت اتكلم فيه اسئلوا وان شاء الله هجاوبكم على طول
............
ندخل على درس اليوم
[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13225081231477.gif[/IMG]
طبا النهارده هناخد ازاى تعملى احسن بيتزا
......
اللى يخلى البيتزا بتعتك تطلع جميله ومفيش حد عامل زيها
هى العجينه لو العجينه طلعت حلوة يبقى كلى احلى بيتزا
ولو وحشه
يبقى اشتريها جهزة احسن
هههههههههه
بهزر طبعا ان شاء الله مفيش حاجه هتيجى جهزة من بره
كل من بيتنا ان شاء الله
[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13225082491099.gif[/IMG]
نيجى للعجينه
المقادير
....
كيلو دقيق
كوب ماء دافى للعجن
كوب زيت
كمون حصى للى عايز ده اختيارى
ملعقه صغيرة سكر
وملعقه صغيرة ملح
كيس خميرة فوريه
[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13225083901368.gif[/IMG]
اولا هتعملى ايه
............
هتحطى الخميرة مع شويه ميه دافيه مش سخنه وملعقة السكر وقلبى كويس جدا وبعدين حطى عليها ملعقتين دقيق او تلاته
وقلبيهم كويس ولو احتاجت ميه ممكن تزودى كمان ملعقه
وحطيهم فى مكان دافى لحد متخمر
ممكن فى فرن البوتجاز


رد: تعالوو نتعلم من بعض

طبعا اكيد مش انا اللى فى الصورة انا جبتلكم الصور للتوضيح

......
يعنى هى ممكن تاخد ساعتين مش اكتر حسب نوع الخميره
وبعدين هتجيبى الدقيق وتنخليه فى حاجه واسعه شويه

رد: تعالوو نتعلم من بعض


واعملى حفرة فى النصف


رد: تعالوو نتعلم من بعض

حطى فيها الخميرة بد متخمر فى الوسط

رد: تعالوو نتعلم من بعض


حطى الزيت وملعقه الملح



رد: تعالوو نتعلم من بعض
البسى جوانتى شفاف واعجنى كويس او ملعقه بلاستيك
بس بايدك افضل عشان تقدرى تشوفى ملمس العجينه

رد: تعالوو نتعلم من بعض


هتعجنى كويس لحد ما تتماسك وهتضيفى الميه لحد متلاقى العجينه فى ايدك طريه لهى ناشفه ولا هى سايحه خالص لا تبقى وسط وطريه فايدك كده

رد: تعالوو نتعلم من بعض

انزلى بيها على الرخام ودلكيها كويس بايدك على الرخام ورشى شويه دقيق صغيرين عشان متلزقش


هتقطعى العجينه 4كور صغيرة
وتحطيها فى مكان لحد متخمر ويتضاعف حجمها تشوفى الكورة اللى عملتيها الاول
اول ما تبقى حجمها الضعف تبقى كده خمرت
وتكونى داهنه العجينه زيت شان متتشققش منك
.............. .......


العجينه دلوقتى خمرة طبعا
هتكونى مجهزة الخلطه وهى
صلصه عاديه يعنى اما تكونى انتى مسبكاها فى البيت او العلب العاديه خالص
زيتون البيتزا المقطع شرائح
جبنه موتزاريلا
فلفل مقطع حلقات لو رومى
ولو رفيع قطعيه برضه حلقات بس رفيعه شويه
طماطم حلقات رفيعه جدا
بصل شرائح رقيقه قوى
وطبعا الحشو الاصلى
وده بيختلف حسب زوقك
اما يكون
لحم مفروم
او بسطرمه
او لنشون
او فراخ
او جمبرى
او فاضيه منغير حشو الحاجات اللى فى الاول بس
ودى اسمها بيتزا مارجريت
ممكن بيتزا بفطر عيش الغراب

تعالى بقى نعرف بتتعمل ازاى
[IMG]https://files2.***- .com/2011/11/13225083901368.gif[/IMG]
هتفردى العجينه على شكل ديرة كبيرة
وتدهنى الصينيه شويه زين صغيرين قوى
وبعدين تحطى الفطيرة بتعتك فيها
وتدهنى الفطيرة كلها بالصلصه
وبالترتيب كده
1- هتحطى الحشو بتاعك زى متحبى وزى ميكون
2- حطى البصل
وعليه الطماطم المقطعه شرائح
3-الفلفل الشرائح وطبعا تكون بشكل جمالى كده
والزيتون وعليهم الجبنه الموتزاريلا
وعلى الفرن يكون سخن
وعشر دقائق بالظبط هتكلى احلى بيتزا فى الدنيا
والله عن تجربه شخصيه
ولازم اعملها مش اقل من مرتين اسبوعيا
وبالف هنا وعافيه
وعيزة بقى دعوة حلوة وربنا يباركلكم ياااااااااارب

رد: تعالوو نتعلم من بعض


رد: تعالوو نتعلم من بعض


رد: تعالوو نتعلم من بعض



ودى الصورة فى النهايه


رد: تعالوو نتعلم من بعض



إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#4

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

يتصفح الموضوع حالياً : 4 (1 عدلات و 3 زائرة)

إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#5

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

انا اول وحده ترد
ماشاء الله علي افكارك
جميل اووي الموضوع ده
تسملي يا حبيبتي
ربنا يحميكي يارب
واحلي تقييم
لاحلي هموس في الدنيا

رد: تعالوو نتعلم من بعض

إظهار التوقيع
توقيع : حلا بدر
#6

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حلا بدر
انا اول وحده ترد
ماشاء الله علي افكارك
جميل اووي الموضوع ده
تسملي يا حبيبتي
ربنا يحميكي يارب
واحلي تقييم
لاحلي هموس في الدنيا

رد: تعالوو نتعلم من بعض

تسلمى ياحبيبتى من كل سؤ
يااااااااارب
يعنى اكمل ولا
ربنا يفرح قلبك زى ما فرحتى قلبى
رد: تعالوو نتعلم من بعض

إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#7

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

يتصفح الموضوع حالياً : 9 (5 عدلات و 4 زائرة)
إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#8

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

طبعاا تكلمي يا حبيبتي
موضوع مفيد لينا كلنا

إظهار التوقيع
توقيع : حلا بدر
#9

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حلا بدر
طبعاا تكلمي يا حبيبتي
موضوع مفيد لينا كلنا

طيب الحمد لله
ماشى اكمل بس عايزة
بردو منك طريقة
لااى حاجة طلعت معاكى
ناجحة علشان الكل
يستفيد منها
وانا عارفة انك ست الكل يامعلم
واستاذة وعايزة طريقة الارز والبسلة
فاكرة هههههههههه
يلاة اكتبى
هههه
ورررررطة

إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#10

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

يتصفح الموضوع حالياً : 7 (3 عدلات و 4 زائرة) ‏ ‏أم وليد+, ‏ملكة الورد+

منورين ياقمرااااااااااات

إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#11

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

فكرة جميلة جدا وتحتاجي الشكر والتقدير وشكرا على البيتزا الجميلة ومنكم نستفيد


#12

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

ماشاء الله عليكي
ولا أجدع ست بيت
تسلم ايدك
والبيتزا أنا مجربتها تقريباً نفس المقادير العجينة وطلعت حلوة جداً ولا شغل الجاهز والله
تم التقييم حبيبتي

إظهار التوقيع
توقيع : لؤلؤة الايمان
#13

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ملكة الورد
فكرة جميلة جدا وتحتاجي الشكر والتقدير وشكرا على البيتزا الجميلة ومنكم نستفيد


تسلمين ياقمرى على الكلام الحلو
الشكر ليكى انتى والله
وعلى مروك العطر
[IMG]https://files.***- .com/2010/7/1280241707.gif[/IMG]

إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#14

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض



هموسة حبيبة قلبي

مش قادرة اقول حاجة والله ..... انا وقفت في مكاني وفاتحة عيوني بجد

ربنا يحميكي من العين ويسترك ويكرمك

بجد بجد موضوع قمة وفيه الفائدة

رااااااااااااائعة يا هموووسة

ربنا يحفظك ويكتر من امثالك


موضووووووع وفكرة جديدة وأهميتها كبيرة جدا بالنسبة للعدولات


بتمنالك كل التوفيق والسعادة ياقلبي

واحنا تعودنا علي كل شي رائع منك


للأسف مش قادرة اعمل تقييم لكن تقييمك عندي بالقلب
متشكرة وتسلم ايديكي يا قمممممممممممر


تحياتي ليكِ ولروائعك

إظهار التوقيع
توقيع : ماما ناديا
#15

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

اتفضلي يا حبيبيتي
انا عملت الطريقة دي وطلعت
حلوة اوعي وسهلة وسريعة
يارب تعجبكم

المكونات


وحده بطاطس كبيرة ابشوريها بالمبشره

بيضة

قطعة جبنه اي نوع رومي - فلمنك - موزاريلا

شويه ملح مش كتير علشان الجبنة فيها ملح

كمون - فلفل اسود - فلفل اخضر حسب الرغبة - بقدونس

نخلط المكونات علي بعض ويوضع طاسة علي النار فيها زيت ونجيب معلقتين وناخذ بيهم شوية بطاطس ونحطهم في الزيت خدي بالك متقلبيش البطاطس الا لمتتحمر وبالهناء والشفاه وتطلعيها علي مناديل تشرب الزيت
رد: تعالوو نتعلم من بعض












رد: تعالوو نتعلم من بعض
رد: تعالوو نتعلم من بعض

رد: تعالوو نتعلم من بعض

إظهار التوقيع
توقيع : حلا بدر
#16

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

طبعا الموضوع مفيد جدا جدا
وكلنا اكيد هنستفيد
وبالذات عندما تكون المسئولة هى همس حبيبة الكل رد: تعالوو نتعلم من بعض

إظهار التوقيع
توقيع : ام نونا
#17

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

فكره هايله وانا هتابع معاكى ان شاء الله
معلش انا هضيف حاجه صغيره فى عجينة البيتزا
انا بحط الزيت على البيتزا لو عايزاها تطلع نشفه شويه او فيها قرمشه اما لو حابه تصلع معاكى اسفنجيه او طريه شويه استبدلى الزيت بالبن وحطى كوباية زبادى وربع معلقة بكنج بودر
مقاديرى انا للبيتزا
كيلو دقيق بحط زرة ملح
ربع معلقة بكنج بودر ومعلقة سكر
وخميره فوريه
كوباية لبن او مايه دافيه وعلبة زبادى


إظهار التوقيع
توقيع : امة الله
#18

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

استاذه يا هموس
#19

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

بجد الموضوع جميل جدا وانا معاكى وعايزة يكون فيه قسم عن اللحوم يعنى ايه انسب نوع نعمل منه الكفتة والكباب الاسكالوب وايه انسب الاطباق الجانبية وجزاك الله خيرا على الموضوع
إظهار التوقيع
توقيع : عاشقة اولادى
#20

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حلا بدر
اتفضلي يا حبيبيتي

انا عملت الطريقة دي وطلعت
حلوة اوعي وسهلة وسريعة
يارب تعجبكم


المكونات








وحده بطاطس كبيرة ابشوريها بالمبشره




بيضة




قطعة جبنه اي نوع رومي - فلمنك - موزاريلا




شويه ملح مش كتير علشان الجبنة فيها ملح




كمون - فلفل اسود - فلفل اخضر حسب الرغبة - بقدونس


نخلط المكونات علي بعض ويوضع طاسة علي النار فيها زيت ونجيب معلقتين وناخذ بيهم شوية بطاطس ونحطهم في الزيت خدي بالك متقلبيش البطاطس الا لمتتحمر وبالهناء والشفاه وتطلعيها علي مناديل تشرب الزيت
رد: تعالوو نتعلم من بعض













رد: تعالوو نتعلم من بعض
رد: تعالوو نتعلم من بعض

رد: تعالوو نتعلم من بعض
جميلة بجد تسلم ايدك

إظهار التوقيع
توقيع : عاشقة اولادى
#21

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

مش غريبه عليكى طبعا ست الكل
تسلم ايدك وانشاء الله هعملهى \
بس هو انتى لمى قطعطيهى عملتى كل قطعه فى صنيه ولا حطتيهم مع بعض
ارجو الرد

إظهار التوقيع
توقيع : زاد ابراهيم
#22

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

تسلم ايدك ياعشقته اولادى ربنا يباركلك انشاء الله هجربها اكيد حلوى من ايدك
إظهار التوقيع
توقيع : زاد ابراهيم
#23

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

موضوع رائع و مميز ربنا يوفقك في انتظار البقية
تم التقييم يا قمر


إظهار التوقيع
توقيع : ام هنا
#24

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض


إظهار التوقيع
توقيع : ام هنا
#25

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

رد: تعالوو نتعلم من بعضرد: تعالوو نتعلم من بعضرد: تعالوو نتعلم من بعض

بارك الله فيكى غاليتى

طرحتى فابدعتى

انتظر جديدك القادم

حبى وودى لك

ريمووووو


رد: تعالوو نتعلم من بعضرد: تعالوو نتعلم من بعضرد: تعالوو نتعلم من بعض

إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#26

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

وااااااااو
يسلمو ايديك

إظهار التوقيع
توقيع : ♥ احبك ربى ♥
#27

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

ايه الحلاوة والطعامه والجمال دا
الصلاه ع النبى عليك ياكبييييييير
شيف بصحيح استمر ياباااااشاااااااااا

#28

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ماما ناديا


هموسة حبيبة قلبي

مش قادرة اقول حاجة والله ..... انا وقفت في مكاني وفاتحة عيوني بجد

ربنا يحميكي من العين ويسترك ويكرمك

بجد بجد موضوع قمة وفيه الفائدة

رااااااااااااائعة يا هموووسة

ربنا يحفظك ويكتر من امثالك


موضووووووع وفكرة جديدة وأهميتها كبيرة جدا بالنسبة للعدولات


بتمنالك كل التوفيق والسعادة ياقلبي

واحنا تعودنا علي كل شي رائع منك


للأسف مش قادرة اعمل تقييم لكن تقييمك عندي بالقلب
متشكرة وتسلم ايديكي يا قمممممممممممر


تحياتي ليكِ ولروائعك

اقسم بالله ما عارفة اقول اية
غير رينا يكرمك ويسعدك
يااااااااااارب
ويفرح قلبك زى ما فرحة قلبى
على طول بردودك الجميلة دى
تسلمى ياغالية على كل كلمة بتقولهلى
ياااااااااااارب
ولا اتحرم من دخولك عليكى ابدا

رد: تعالوو نتعلم من بعض





المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حلا بدر
اتفضلي يا حبيبيتي
انا عملت الطريقة دي وطلعت
حلوة اوعي وسهلة وسريعة
يارب تعجبكم

المكونات


وحده بطاطس كبيرة ابشوريها بالمبشره

بيضة

قطعة جبنه اي نوع رومي - فلمنك - موزاريلا

شويه ملح مش كتير علشان الجبنة فيها ملح

كمون - فلفل اسود - فلفل اخضر حسب الرغبة - بقدونس

نخلط المكونات علي بعض ويوضع طاسة علي النار فيها زيت ونجيب معلقتين وناخذ بيهم شوية بطاطس ونحطهم في الزيت خدي بالك متقلبيش البطاطس الا لمتتحمر وبالهناء والشفاه وتطلعيها علي مناديل تشرب الزيت
رد: تعالوو نتعلم من بعض












رد: تعالوو نتعلم من بعض
رد: تعالوو نتعلم من بعض

رد: تعالوو نتعلم من بعض

طبعا دة العااااادى بتاع ست الكل
وااااااااااااااو على الجمااال تسلمى ياحبيبتى
بصراحة نوع متميز جدا جدا
رد: تعالوو نتعلم من بعض




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة امة الله
فكره هايله وانا هتابع معاكى ان شاء الله
معلش انا هضيف حاجه صغيره فى عجينة البيتزا
انا بحط الزيت على البيتزا لو عايزاها تطلع نشفه شويه او فيها قرمشه اما لو حابه تصلع معاكى اسفنجيه او طريه شويه استبدلى الزيت بالبن وحطى كوباية زبادى وربع معلقة بكنج بودر
مقاديرى انا للبيتزا
كيلو دقيق بحط زرة ملح
ربع معلقة بكنج بودر ومعلقة سكر
وخميره فوريه
كوباية لبن او مايه دافيه وعلبة زبادى


هااااائل تسلمى الايدى
وطبعا كل وحدة وليها طريقة
تسلمى بكل المعانى ياحبيبتى
والله منورانيى بجد
وبفرح لما بشوف ردودك الحلوة

رد: تعالوو نتعلم من بعض





المشاركة الأصلية كتبت بواسطة لافالانتينا
استاذه يا هموس

رد: تعالوو نتعلم من بعض




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاشقة اولادى
بجد الموضوع جميل جدا وانا معاكى وعايزة يكون فيه قسم عن اللحوم يعنى ايه انسب نوع نعمل منه الكفتة والكباب الاسكالوب وايه انسب الاطباق الجانبية وجزاك الله خيرا على الموضوع

تسلمى ياغالية
طبعا انتى معايا اكيد والله
حاااااااضر من عيونى والله
كل اللى انتى عايزة انا تحت امرك
وكمان باقى العضوااات كلهم
ما شاء الله معانا
وكل وحدة تساهم باى خبيرة عندها

رد: تعالوو نتعلم من بعض





المشاركة الأصلية كتبت بواسطة زاد ابراهيم
مش غريبه عليكى طبعا ست الكل
تسلم ايدك وانشاء الله هعملهى \
بس هو انتى لمى قطعطيهى عملتى كل قطعه فى صنيه ولا حطتيهم مع بعض
ارجو الرد

تسلمى ياحبيبتى ويسلم ذوقك العالى
ياحبيبتى زى ما انتى عايزة السمك بتاع
العجينة يعنى سميكة ولا رفيعة
على راحتك انتى ياقمرى
وانا تحت امرى
خدمة 24 ساااااااااعة
ههههه
تسلمى

رد: تعالوو نتعلم من بعض




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة زاد ابراهيم
تسلم ايدك ياعشقته اولادى ربنا يباركلك انشاء الله هجربها اكيد حلوى من ايدك

ودة شرف لية والله
وانتى ست الكل
وكفاية وجودك عندى
تسلمى ياغالية

رد: تعالوو نتعلم من بعض





المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام هنا
موضوع رائع و مميز ربنا يوفقك في انتظار البقية
تم التقييم يا قمر


انتى على متميزة بردك علية
تسلمى ياقمرى

رد: تعالوو نتعلم من بعض




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام هنا


رد: تعالوو نتعلم من بعض

رد: تعالوو نتعلم من بعض




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ريموووو
رد: تعالوو نتعلم من بعضرد: تعالوو نتعلم من بعضرد: تعالوو نتعلم من بعض

بارك الله فيكى غاليتى

طرحتى فابدعتى

انتظر جديدك القادم

حبى وودى لك

ريمووووو


رد: تعالوو نتعلم من بعضرد: تعالوو نتعلم من بعضرد: تعالوو نتعلم من بعض

رد: تعالوو نتعلم من بعض





المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ♥ احبك ربى ♥
وااااااااو
يسلمو ايديك


رد: تعالوو نتعلم من بعض






المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حبيبة أبوها
ايه الحلاوة والطعامه والجمال دا
الصلاه ع النبى عليك ياكبييييييير
شيف بصحيح استمر ياباااااشاااااااااا


[IMG]https://files.***- .com/2010/4/1270912716.gif[/IMG]

إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#29

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

بارك الله فيكى
منك نستفيد
وتسلم ايدك

#30

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة لولو الشقيه
بارك الله فيكى
منك نستفيد
وتسلم ايدك



رد: تعالوو نتعلم من بعض

إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#31

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

: 128987 :يمم انا راح اكلها كلها وطبعا محدش راح يقرررررب
هههههههههههههه حلوه
وفكره كتير حلوه ويسلمو ايدينك لااحلى قمراية

#32

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة احساس الورد
: 128987 :يمم انا راح اكلها كلها وطبعا محدش راح يقرررررب
هههههههههههههه حلوه
وفكره كتير حلوه ويسلمو ايدينك لااحلى قمراية



رد: تعالوو نتعلم من بعض





إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#33

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

رد: تعالوو نتعلم من بعضشكرا يا ملكة الطعام
#34

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ريدو
رد: تعالوو نتعلم من بعضشكرا يا ملكة الطعام



رد: تعالوو نتعلم من بعض

إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#35

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

فكرة جميله وانت قادرة وقديرة لتؤلفى كتاب فى الطبخ ما شاء الله عليكى
#36

2131 1168499165 رد: تعالوو نتعلم من بعض

بجد تسلم ايديك ياقمر انامعاكى عشان اتعلم واستفبد منك ياحبيبتى
#37

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

ماشاء الله عليكي ياهموس

شكلها تحففففففة

تسلم الاياااااااااادي

إظهار التوقيع
توقيع : sho_sho
#38

افتراضي رد: تعالوو نتعلم من بعض

يسلمووووووو ياهمس
أدوات الموضوع


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
الصفعة التي لا نتعلم منها .. نستحقها مجددا ЙǑŏƒ منوعات x منوعات - مواضيع مختلفة
دورة فوتوشوب بدون معلم مع بعض ها نتعلم الفوتوشوب توتى 1 دروس فوتوشوب
♥♫! احنا رايحين المدرسة نتجوز مش نتعلم !♫♥ وغارت الحوراء فتيات تحت العشرين
كل يوم نتعلم من الدنيا دروس ام هنا حكم واقـوال
هل يمكن أن نتعلم الحب؟ اماني 2011 الثقافة والتوجيهات الزوجية


الساعة الآن 12:17 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل