أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=39137
4414 3
#1

وصفة رز باللحمه المفرومه والفول الاخضر

رز باللحمه المفرومه والفول الاخضر زيّني الرز بأعواد البقدونس
النهارده هنعمل طبق اقتصادي وفي نفس الوقت شهي ولذيذ جدا،
رز باللحمة المفرومة والفول الأخضر
المقادير:
  • 2 كوب أرز بسمتي منقوع
  • ½ كيلو فول أخضر طازج أو مجمّد
  • 2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
  • ½ ملعقة صغيرة قرفة




  • ½ كيلو لحمة مفرومة
  • حزمة شبت مفروم
  • 2 كوب شوربة
  • بصلة مفرومة
  • ملح وفلفل
الطريقة:
1- شوّحي البصل في زيت الزيتون لغاية ما يبقى لونه ذهبي، وبعد كده ضيفي عليه اللحمة المفرومة، وقلّبيها على نار هادية لغاية ما تدخل في السوى وتنزّل الميه اللي فيها، وبعد كده ارفعي درجة الحرارة، وسيبيها على النار لغاية ما تستوي، وتبّليها بالملح والفلفل والقرفة.

2- شيلي القشرة الخارجية للفول علشان ما تبقاش ناشفة بعد ما تستوي، وضيفي الفول على اللحمة المفرومة، وقلّبيهم مع بعض.

3- ضيفي الشبت المفروم على اللحمة المفرومة والفول، وقلّبيهم مع بعض، وبعد كده ضيفي الشوربة وسيبيها لغاية ما تغلي، وبعدين ضيفي الرز، وهدّي النار عليه، وسيبيه لغاية ما الرز يتشرّب ويستوي، وبعد كده اغرفيه في أطباق التقديم وزيّنيه بأعواد البقدونس.. وبالهنا والشفا.




إظهار التوقيع
توقيع : ام نيرة
#2

افتراضي رد: رز باللحمه المفرومه والفول الاخضر

شكرا ع الوصفه
#3

افتراضي رد: رز باللحمه المفرومه والفول الاخضر

رد: رز باللحمه المفرومه والفول الاخضر
إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#4

افتراضي رد: رز باللحمه المفرومه والفول الاخضر

انشاء الله هجربها وتسلم ايديكى





قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
طريقه عمل التورلي باللحمه المفرومه semo12 من مطبخي
طريقة عمل بطاطس محشية باللحمه المفرومه semo12 مطبخ اللحوم
طريقه عمل الجلاش باللحمه المفرومه semo12 سلطات ومقبلات
الشاى الاخضر اهمية الشاى الاخضر فى فصل الشتاء هبه شلبي الطب البديل
فوائد شاى الاخضر رانيا الزناتى الطب البديل


الساعة الآن 07:09 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل