أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي الجزء الثالث من موضوعي اللحم المفروم

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

ندخل عالمقادير :

اللحم المفروم
كوبايه بقسماط
بيضه
بصل مفروم
بهارات + سماق + كبيبه صيني+ ملح وفلفل اسود + بابريكا

طريقه العمل :

نقوم بعجنهم جميعا ثم نعملهم علي هيئه اقراص هامبورجر مع مسحها بقليل من الزيت ثم بعد ذلك نقوم بشويهم بطاسه تيفال او شوايه وتبقي عندنا بالشكل ده وقدمت معاها زبادي وطماطم وفلفل وشكلها زي منتو شايفين كده






الجزء الثالث من موضوعي اللحم المفروم



#2

افتراضي رد: الجزء الثالث من موضوعي اللحم المفروم

تسلم ايدك

#3

افتراضي رد: الجزء الثالث من موضوعي اللحم المفروم

ايه الجمال ده
#4

افتراضي رد: الجزء الثالث من موضوعي اللحم المفروم

رد: الجزء الثالث من موضوعي اللحم المفروم
إظهار التوقيع
توقيع : nesrinaaa
#5

افتراضي رد: الجزء الثالث من موضوعي اللحم المفروم

تسلمى ياقمر
#6

افتراضي رد: الجزء الثالث من موضوعي اللحم المفروم

تسلموا وتعيشوا وتقييموا ياقمرات
أدوات الموضوع


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
طرق مختلفه لتتبيل اللحم قبل شيه,كيفيه شواء اللحم وتتبيله والكبده وصفتي الخاصه حياه الروح 5 مطبخ اللحوم
أساسيات طهى اللحوم بالصور 2024 نصائح مطبخية مفيدة طرق طهى اللحم وحفظه وغسله وتجميده حسناء استشارات ونصائح مطبخية
اطباق باللحم المفروم 2024 اكلات مختلفه باللحم المفروم 2024 طبخات سهله باللحم المفروم عمر ابانا وعائشه امنا مطبخ اللحوم
اساسيات طهى اللحوم- اكثر من طريقه لللحوم اطباق لحوم تجنن مانوlove اكلات واطباق رئيسية
اللحم المفروم كيفية اعداد اللحم المفروم طبخ اللحم المفروض لاكلات منوعه للعيد هبه شلبي مطبخ اللحوم


الساعة الآن 03:23 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل