أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=75438
2085 1
#1

افتراضي شوربة السجق على الطريقة الإيطالية

المقادير:


* 1?4 كيلو سجق مقطّع قطع صغيرة
* 1?2 ملعقة صغيرة ريحان مجفف مطحون
* 2 ملعقة كبيرة معجون الطماطم
* 5 كوب شوربة لحمة أو ميه
* بصلة مقطّعة قطع صغيرة
* 2 كوب بروكلي مقطّع
* ملح وفلفل أسود
* ملعقة كبيرة زبدة




* فص ثوم مفروم
* 1?4 كيلو مكرونة
* 4 كوب ميه


الطريقة:


1- شوّحي السجق مع البصل والثوم والزبدة في حلّة على نار متوسطة؛ لغاية ما تحسّي إن السجق بدأ يدخل في السوى.
2- بعد كده ضيفي عليه الشوربة، وسيبيهم مع بعض على النار لغاية ما الشوربة تبدأ تغلي.
3- بعد كده ضيفي عليهم المكرونة، وبعد كده ضيفي البروكلي ومعجون الطماطم والملح والفلفل والريحان، وسيبي الشوربة على النار لمدة 15 دقيقة؛ لغاية ما كل المكونات تستوي مع الاستمرار في التقليب، وبعد كده اغرفي الشوربة في أطباق التقديم.. وبالهنا والشفا.



شوربة السجق على الطريقة الإيطالية



#2

افتراضي رد: شوربة السجق على الطريقة الإيطالية

اممممم

مع انى لسه واكله بس شكلها شهيه

إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
ملف طرق طبخ اللحوم الحمراء ,ملف كامل لطبخ اللحوم Marwa El-shazly مطبخ اللحوم
موسوعه الجمال للعناية بك من شعر رأسك حتي اصابع قدميكي ماسكات اكثر من رائعه.. متوكلة ع الله ميك اب ومكياج
وصفات لعدولتي Milla William العناية بالبشرة
وصفات للعناية بالجسم كامل Mariam Wahid العناية بالجسم
[من مطبخي] طريقة عمل السجق بالبيض ♥مبدهـ♥ اطباق واكلات للاطفال


الساعة الآن 12:35 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل