أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=9181
6950 1
#1

مميز كباب الحاتى فى البيت

اعملى كباب الحاتى فى البيت
ازاى ؟؟؟؟
- اعملى الكفتة بنفس طريقتك اللى اتعودت عليها
-يعنى لحمة وبصل وتوابل فى اناء متوسط الحجم ضعى حلقات من البصل حتى لاتلتصق فى القاع ورصى الكفتة عليها وغطيها على نار هادئة.
- تابعيها الى ان تشرب السائل كله ولو عايزه تحمريها فى الفرن مفيش مشكلة.
-احضرى قطعة من الفحم واشعليها على عين من عيون البوتاجاز الى ان تحمر معظمها يجب ان تشتعل كويس.
- فى إناء الكفتة احضرى قشرة بصل مقوسة الشكل ضعى فيها الفحمة واسكبى عليها ملعقة زيت مقدوح وضعى الغطاء مباشرة.
- ملحوظة لا تفتحى الغطاء مطلقا قبل مرور 10 دقائق.

على فكرة الطريقة دى تنفع مع الفراخ والجمبرى والحمام والسمان.
جربوها ومش هتنسوها









#2

افتراضي رد: كباب الحاتى فى البيت

تسلم ايدك ياقمرررر


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
البيت المسكون الملكة نفرتيتي قصص - حكايات - روايات
المايونيز فى البيت طريقة عمل المايونيز فى البيت خطوات عمل المايونيز فى البيت ندى ام سلطات ومقبلات
كباب السمك , طريقة عمل كباب السمك , مقادير كباب السمك , طريقة عمل كباب السمك , م سارة سرسور المأكولات البحرية
كباب بالزبادي , طريقة عمل كباب الزبادي , مقادير عمل كباب الزبادي , طريقة الكباب سارة سرسور مطبخ اللحوم
آل البيت فى مصر بسم الله عالم المعرفة


الساعة الآن 03:01 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل