أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=105206
2215 6
#1

افتراضي الشوريك

2\1 كجم لبن رايب خميرة بودر 4 بيض بلدى 2 كوب سكر ونطحنه 350 جم زبيب 4\1 كجم جوز هند 2\1 كوب سمنة 2\1 كوب زيت صولو 4\1 1 كجم دقيق شوية سمسم وسكر للتزيين الطريقة: نضع الدقيق والخميرة والسكر ونشغل العجانة بذراع الحلزون وبعدين ننزل بالسمن والزيت ونشغل علي السرعة الأولى لمدة 3 دقائق عشان تبقي زى الفتات وبعدين علي السرعة العالية ونضع البيض واحدة واحدة واللبن الرايب وآخر حاجة نضع الزبيب وجوز الهند وبعدين نسيبها ترتاح 10 دقائق ونقطعها قطع ثم نبدأ بالتشكيل نلفها اسطوانة وبعدين نلفها زى الحلزون والقفلة الأخيرة نضعها من تحت ونضعها في الصينية ولا ندهنها بجانب بعض مع ترك مساحة لانها حتتخمر ونحطها في مكان دافئ وبعدين ندهنها بالراحة بالبيض المربوب ونرش سكر وسمسم قبل دخول الفرن مباشرة ونضعها في درجة حرارة 200 وبعدين نطلعها ونرصها بطبق التقديم وبالهنا والشفا...








إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#2

افتراضي رد: الشوريك

يسلمو يا مايا
#3

افتراضي رد: الشوريك

يسلموا غاليتــــى
إظهار التوقيع
توقيع : الشاعره الثائره
#4

افتراضي رد: الشوريك

نورتونى ياغاليين علي قلبي
إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#5

افتراضي رد: الشوريك

تسلمي
إظهار التوقيع
توقيع : @ şσỡşσỡ @
#6

افتراضي رد: الشوريك

تسلم ايدك ياقممممرى

يعطيكى العافيه

إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#7

افتراضي رد: الشوريك

شكرا ليكم ياعدولات
إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
طريقه عمل الشوريك بالسكر,طريقة اعداد الشوريك بالسكر,تعلي اعداد الشوريك بالسكر, دوما لك الحمد اكلات فيديو Youtube
ضفائر الشوريك الهشة باليــانسون .. من مطبخ شيف عدلات على مر الزمان من مطبخي
طريقة عمل الشوريك (الكفله بسكر)من تطبيقى بالصور طافى سلطات ومقبلات


الساعة الآن 05:09 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل