أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=133274
4707 6
#1

افتراضي فراخ باللبن وصفة تحفة حتحبوها!

فراخ باللبن وصفة تحفة حتحبوها!

فراخ باللبن وصفة تحفة

المقادير:::

1 واحد كيلو فراخ بانيه ..... واحد كيلو لبن .... 3فلفله رومى الوان (احمر - اصفر - اخضر ) .... مقدار من شرائح الجبن الرومى .... 2 بصل احمر مقطع شرائح رفيعه ...... كميه من خشب (خله الاسنان الصغيره) وسنستخدمها فى قفل الفراخ...... 4 ملعقة زبده ..... طاسه تيفال كبيره بدون يد.......

الطريقه::::

فى طبق نضع فيه كل الخضروات المقطعه شرائح ونرش عليها قليل من الملح والفلفل الاسود وتقلب .....

نحضر شريحتين من الفراخ نأخذ الاولى ونضعها على كفنا وعليها قليل من الخضره وشريحة جبن رومى وعليهم نضع الشريحه التانيه ونقفلها من كل الجوانب بالخله بحيث ميخرجش اى من المكونات التى بداخلها ونكفى كل المقدار ......

ونضع الصينيه التيفال الكبيره على النار ونضع الزبده و تكون حاميه بس مش اوى علشان مش تتحرق الزبده وممكن نحط معلقه زيت علشان متتحرقش الزبده ونحمر الفراخ لغاية متاخد لون دهبى ونقلبها وبرده ياخد الناحيه التانيه لون دهبى وطبعا ده مش هيحصل الا لما الفراخ تشرب ميتها كويس .....






وطبعا بعد كده نتبل الفراخ بملح وفلفل وممكن رشة جوزة الطيب وهى على النار نضع اللبن ونتركه شويه يغلى ولغاية ما تستوى الفراخ وتشرب اللبن وطبعا نكون قلبناها مره علشان الناحيتين يستووا كويس ....


نضعها تحت الشوايه تتحمر وتتقدم مع رز بسمتى بالصنوبر او زى انتى ما تحبى ممكن مع رز معمر وسلطه وجربوها وقولولى رايكم !!

فراخ باللبن وصفة تحفة حتحبوها!



إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#2

افتراضي رد: فراخ باللبن وصفة تحفة حتحبوها!

تسلم الاياااادى يا حبى
إظهار التوقيع
توقيع : ندى ام
#3

افتراضي رد: فراخ باللبن وصفة تحفة حتحبوها!

يسلموووو
إظهار التوقيع
توقيع : الـمـتـألـقـة
#4

افتراضي رد: فراخ باللبن وصفة تحفة حتحبوها!

منوريييييييييين ياحلوين
إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#5

افتراضي رد: فراخ باللبن وصفة تحفة حتحبوها!

هم هم هم
إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#6

افتراضي رد: فراخ باللبن وصفة تحفة حتحبوها!

رد: فراخ باللبن وصفة تحفة حتحبوها!
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#7

افتراضي رد: فراخ باللبن وصفة تحفة حتحبوها!

منوراااااااااااات ياقمرات
إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
من مطبخى \ تعالى اعملى فراخ على طريقة الحاتى , فراخ الحاتى وتحدى اوعى تفوتك اللهم ارزقنى التقى من مطبخي
الارز باللبن , طريقة اعداد ارز باللبن , طهى الارز باللبن محبه لله من مطبخي
مسقعة الباذنجان باللبن, الباذنجان باللبن بطريقة جديدة , طريقة عمل المسقعة باللبن ام سيف 22 اكلات واطباق رئيسية
فراخ باللبن الرايب والزعتر ضــي القمــر مطبخ الدجاج
الفول السودانى باللبن , تحضير السودانى باللبن ,طريقه عمل السودانى باللبن كيفيه ا محبه لله مشروبات وعصائر طبيعية


الساعة الآن 08:11 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل