أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=13336
6026 12
#1

وصفة الكنالونى

المقادير
4 كوب دقيق




4 كوب حليب
7 بيضات
ملح
زيت للتحمير
للحشو
لحمه معصجة
كريمة البشاميل
الطريقة
- ينخل الدقيق ويوضع عليه معلقة ص ملح ويعمل حفرة فى وسط الدقيق ويوضع فيها البيض والحليب وتقلب جيدا حتى تتكون عجينة سائلة
- فى طاسة تيفال يوضع معلقة زيت وبفنجان صغير صبى حتى تملا الطاسة وهزى الطاسة على النار وعند نضجها اقلبيها على الوجه الاخر
- كررى العملية حتى تنتهى من المقدار ليكون عندك اقرص كريب
- قومى بدهن صينية واحشى الكرب باللحم ولفى اصابع ورصى فى الصينية
- على الوجه ضعى الكريمة ودخليها الفرن حتى تحمر الوجه
وبالهنا والشفا
يمكن وضع جبنة متزاريلا





الكنالونى







إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#2

افتراضي رد: الكنالونى

واو
انا بعمله وبحبه اوى

إظهار التوقيع
توقيع : امة الله
#3

افتراضي رد: الكنالونى

وان جربتاهاا وطلعت جميله

#4

افتراضي رد: الكنالونى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الله اكبر
وان جربتاهاا وطلعت جميله
رمضان كريم يا جميل
بالهنا والشفا

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#5

افتراضي رد: الكنالونى

[IMG]https://www.**- /vb/mwaextraedit4/extra/21.gif[/IMG]
إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#6

افتراضي رد: الكنالونى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ريموووو
[IMG]https://www.**- /vb/mwaextraedit4/extra/21.gif[/IMG]
عشتى ونورتى

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#7

افتراضي رد: الكنالونى

رد: الكنالونى

إظهار التوقيع
توقيع : نجمة منورة
#8

افتراضي رد: الكنالونى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نجمة منورة
رد: الكنالونى
تسلمى على زوقك

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#9

افتراضي رد: الكنالونى

شكرا ع الوصفه
#10

افتراضي رد: الكنالونى

شكرا
#11

افتراضي رد: الكنالونى

سلمت يداك
#12

افتراضي رد: الكنالونى

اكل اميرات صحيح تسلم ايدك وفى انتظار المزيد وانا حجزت الصينية دى ولو انها متاخرة وزمانها اتكلت بالهنا والشفاء
#13

افتراضي رد: الكنالونى

تسلم الايادى
إظهار التوقيع
توقيع : درة مكنونة



الساعة الآن 09:07 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل