أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=17259
15984 30
#1

وصفة المطبخ المصرى

مش هطول عليكوا انا انهاردة جايبة لكم كل الاكل المصرى ولو عوزتوا اى اكلة
قولوا لى وانا هبقى متابعتة معاكوا على طول

نبتدى باول اكلة واللى كل الناس بتحبها

الملوخية

المطبخ المصرى

ملوخية ناعمة مفرزة

المطبخ المصرى

نضع القليل من مرقة الدجاج في القدر(قليلا وضعت لان الملوخية مثلجة و احيانا بيكون فيها ماء من الثلج) و نضعها عالنار بتدا بالغليان

المطبخ المصرى

و بعد ان تغلي و يتغير لونها اي تستوي..نكون دقينا كمية من التوم مع القليل من الكزبرة الناشفة..نحمي السمنة في مقلاة و نضع عليها الثوم و يقلب

المطبخ المصرى

و بعد ان يحمر قليلا يضاف عالملوخية و هي عالنار تغلي انا هون تحمر زيادة شوي على ما جهزت الكاميرا

المطبخ المصرى

و خليه يطشش

المطبخ المصرى
يحرك و يترك يغلي غلوة و يرفع من على النار..

المطبخ المصرى



المطبخ المصرى

الحواوشى

المطبخ المصرى

نصف كيلو لحمه مفرومه
6 رغيف خبز شامي
بصله كبيره
طماطم مقطعه مكعبات
علبه زبادي
بهارات
فلفل
بابريكا
سماق "على حسب الرغبه"
ملح



الطريقه

المطبخ المصرى
نفرم اللحمه

المطبخ المصرى
ثم نضيف البصل المبشور مع البهارات والفلفل والبابريكا والسماق "على حسب الرغبه" والملح على اللحمه المفرومه وتخلط المكونات كلها جيداً

المطبخ المصرى
ثم نضيف مكعبات الطماطم المقطعة قطع صغيره وعلبة الزبادي


المطبخ المصرى
ونخلط جميع المكونات جيدا


المطبخ المصرى
نحضر رغيف الخبز ونفتحه بالسكين من احد الجوانب بحيث نستطيع وضع اللحم بداخله

المطبخ المصرى
ناتي بورقه القصدير التي قطعت مسبقا بحجم مناسب للرغيف ونضعه عليها ثم نفرد خليط اللحمه جيدا داخل الرغيف

المطبخ المصرى
ثم نقوم بدهن الخبز جيدا بعد حشوه بالزيت من الجهتين



المطبخ المصرى
وتلف ورقه القصدير حوله جيدا


نضع الحواوشي في فرن درجة حرارته 180 درجة حتى ينضج ويصبح ذهبي اللون



ملاحظات:
1-كيف نتأكد من نضج رغيف الحواوشي؟
نحضر واحد من الارغفه ونسحب من عليه ورقه الفويل قليلا اذا وجدنا ان الخبز اصبح طريا واللحم اخد اللون الرمادي نعلم بذلك انه قد تم النضج

2- في حاله رغبتي ان يكون الرغيف مقرمشا قليلا فما عليكِ الا ان تقومي بفك ورق الفويل من عليه "بعد التأكد من النضج" وتتركيه قليلا داخل حراره الفرن ليأخد اللون الذهبي ويصبح مقرمشا نوعا ما


طرق تقديم:
يقدم الحواوشي بعده طرق
1- اما مع الطحينة والشيبس وبهذا تجذبي انظار اطفالك اليه
2- او يقدم مع شرائح الخيار والطماطم واوراق الخس والمخلل ويكون عشاء جميل لكِ ولزوجكِ


مكونات سلطة الطحينة
"طحينه, ليمون , خل , بابريكا, ماء وملح"


الحواوشي بعد خروجه من الفرن وتقديمه مع سلطه الطحينه

المطبخ المصرى
يقدم مع سلطة الطحينة والشيبس

المطبخ المصرى
عن قرب

المطبخ المصرى
عن قرب اكثر
المطبخ المصرى

الكرنب المصرى
ودى اجمد حاجة

[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdODSH8V_CFTIqR7Nlx0ilszBkojOhk6EHl_yVwu7GDocagwN76Xvle6-1_HxZcx4UUE6cwDbpnyadA[/IMG]

المطبخ المصرى

- كرنبة متوسطة لاسرة مكونة من اربعة اشخاص
- ½ 2 كوب كبير ارز مصري
- ½ كوب زيت ذرة
- نصف ملعقة صغيرة بهارات
- ربع ملعقة صغيرة فلفل
- ربع ملعقة بابريكا (فلفل حلو)
- 3 بصل كبير الحجم
- 2 حزمة بقدونس
- 1 حزمة شبت
- 2 ملعقة صغيرة ملح
- 2 مكعب مرقة ماجي
- كيلو لحم قطع مسلوق سابقا
- ½ 2 كوب مرقة لحم
- 4 حبات طماطم
- 4 ملاعق كبيرة صلصلة طماطم
- ¼ كوب ماء

تحضير الارز

[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOAl6RB0kCClje3QugUmZYQ852xBQw8bsvda5g5ggB785TLRqW-vKYhV7q6QCXcnT_bSMTPjIxrJYw[/IMG]
ينقع الارز في اناء به ماء فاتر لمدة ساعة ونصف وبعد ذلك نغسله للتخلص من المادة النشوية الموجوده به ويصفي بعد ذلك

تحضير الكرنبة

[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOD37J8JiVpfytO9G2jUGwMglx3N6L-LlL5tSwk34fE_7gLOrPQunDe0OD9rLPrgmgOBqe-fg3M1rQ[/IMG]
يوجد طريقتان لتحضير الكرنبة:

الاولى:

ينزع لب الكرنبة وتسلق دون تقطيع (كاملة) على وجهها (لتتخللها المياة) في ماء مغلي به كمون

لمدة 4-5 دقائق

مع ملاحظة ان تكون العروق لينة بعد الانتهاء من سلقها
ويجب مراعاة عدم ترك الورق مده كبيرة لكي لا يهتري ويصعب لفه




الثانية:

كما موضح في الصور (الطريقة المستخدمة هنا)

نقطع ورقة ورقة وننزع منها العروق وبعد الانتهاء من التقطيع

نضع القدر على النار به ماء بالكمون لنسلق الورق على مجموعات لحين الانتهاء من جميع اوراق الكرنبة

مع ملاحظة ان تكون العروق لينة بعد الانتهاء من سلقها
ويجب مراعاة عدم ترك الورق مده كبيرة لكي لا يهتري ويصعب لفه

[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdODYGZg7uQ7hU21zgCYOQ6E9gSuveP6aYuNn9PgMkVXMppP48jCHKv5fpLrCJAKYLp5KR1pZ5ZSxxA[/IMG]
الورق المقطع


[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOC6ZkvLDSvkpaMuNsFzaRAqvdF1YpxJvEOlju0bXtYq813vbsjvy9v_9kx9zMcTHhZqT-L9Ctb8-A[/IMG]
نضع القدر على النار بها ماء بالكمون استعداد للسلق

[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdODS5HIofTDwoaVZATdizlsu0Cb57YSkGD1GNTZ-JVE-fdL8ePPZpZmQtdGvxXIuxy-NfYrXjb2a9g[/IMG]
نبدأ في سلق ورق الكرنب على مجموعات

[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOBFTA_x8SkNs0brYKSmRXNdbIDPGRHACxEtXknUZXk5N8pOynVVoSW1gTGPli-UN0IN8Y0KZqutwQ[/IMG]
وبعد دقيقتان من وضع ورق الكرنب في الماء المغلى نخرجه على مصفاة ونضع غيره وهكذا الى ان ننتهي من جميع الورق




تحضير الحشوة

[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOAsy7m-_RIue_xhM2oCGqBS1riEUlpwUDoe1RAyIFCh4eNZonlVDKGTn16Cy54woQL2rnAGo76dZw[/IMG]
- ½ 2 كوب كبير ارز مصري
- ½ كوب زيت ذرة
- نص ملعقة صغيرة بهارات
- ربع ملعقة صغيرة فلفل
- ربع ملعقة بابريكا (فلفل حلو)
- 3 بصل كبيرة الحجم
- 2 حزمة بقدونس
- 1 حزمة شبت
- 2 ملعقة صغيرة ملح
- 2 مكعب مرقة ماجي
- 4 حبات طماطم
- 2 ملعقة كبيرة صلصلة طماطم
- ¼ كوب ماء



تحضير عصير الطماطم
[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOBrNdzdKsNKW3u8hzF3UU18jP-Ie2SUDjkjhwa_pNL_aYzsaL-Op0thZU9RNE5Ycie-WVtfDKeuVg[/IMG]
نضرب الطماطم مع 2 مكعب ماجي وملعقتين طعام صلصة و نصف كوب زيت وملح و¼ كوب ماء في الخلاط لتصبح عصير


الحشوة
[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOC_RHczP675fX3nf1UY7g6LV2faUV0W8SdlP2FdVZvqmb0exLdqz-yNz5aDH8WiJStu9uAr8_diIQ[/IMG]
نضرب البصل في الخلاط (مجروش)

نفرم البقدونس و الشبت فرما ناعما

ومن ثم نقوم بخلط جميع المكونات في طبق كبير
الارز و البصل المجروش والبقدونس و الشبت المفروم فرما ناعما و(عصير الطماطم والماجي و الزيت و الملح) الذي اعددناه مسبقاً

ونضيف الى الخليط البهارات و البابريكا و الفلفل الاسود

[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOA2BhdRIkRyuOuBlnDn5BJ0jVlCSx5WUcyGsY2rNibG2vsKasqTVLyH6N74xX4OuCOz5Rfj9XNiiQ[/IMG]
شكل خلطة المحشي (الحشوة)



طريقة اللف

موضحة في الصور

[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOBQBwagEz061IQnXC4b4dqN9KJeKM9yrfuk130VjOhwOI_6cx16ijWuXegYtOS_W_6UgoqsZqFnrQ[/IMG]
[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdODt93e448Q6sNb6bIjbTcmwCv_-gk0pHtFmW8M6imk0-VfbOu5DQFFAUYcVBL9nmy8rnHwD6c08UQ[/IMG]
[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOCE5fsjd_b8oUTYlJkdNdjXT6LP1rmnW5la6rXlqYKPKFY7YvZBedJ6cv6QaObFSXwruyW3dXP1YA[/IMG]
[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOAOoQVXkBAenMXgu16J-XcFPi2mmOGZQqlgXdk1u9UqxKVWv7UbQwCcBHWlevBsBq7ch-MMC-g6qQ[/IMG]
[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOAytgz2-0Xb94Eqjqio1dTGgSITehKBwZwG5o0322ii3A7GW0TL2Rf_0hdfyet2cTdPsDdA-QHJTQ[/IMG]

مع مراعاة وضع الورقة ان تكون العروق عرضيا عند حشوها





[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOBrwdIff3L2vKYAEDZBA_Jw5gzL8gMAjxFyWJfwZs3mF2ChyQD2WS_aeL8xPTFn6_RdKyphUe48sQ[/IMG]

نحضر القدر الذي سنضع فيها المحشي بوضع ورق كرنب في اسفل القدر لمنع التصاقه عند التسوية


[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOAkXZmE0wAej6nXz3oOHeg8nvZNqC0nbS2fp2VoinECSDUL7Fh-oBSE7tY5oh2R92P-OmThYGcgHA[/IMG]
ونبدأ في رص صوابع المحشي في القدر وعند الانتهاء من اول صف نضع قطع اللحم المسلوق سابقا موزعة
ونستكمل باقي اللف مع وضع اللحم بعد كل طبقة



[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOBpifsG-wLrFO4EBU5kE5WsGxFLy_UmgrhPXNSHZx_8bUq95ybML1PsgSXU6y4LcIZ-q1Bg6cayrg[/IMG]
قطه اللحم موزعة


[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdODqL014hNwtDZWPigm_cVVxljdHDyE_bfyraYVh7IUUMzsTOO8ie1zJpUK9qaYkIg7wHk-cRcZBcA[/IMG]
ونحضر المرقة لسقي المحشي



[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOC_is59fA0yatQSrVxQzIEPZTJud9uaK68b7H3CZLJktW2TERYjnUMGU582VCcx1_03wq4FD79NRw[/IMG]
- ½ 2 كوب مرقة لحم
- 2 ملعقة صلصة طماطم
- ملعقة كبيرة زيت ذرة



[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOBkdgxuBiAUrKSljzflTS-2i1dgI9Sl5O7LzcPDF7naAK7pCDKxkZoJhL7ZL6TbXSWwjwzSolXhNA[/IMG]
ونضعهم في وعاء على النار حتى الغليان

[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOBEEH-GdUu3ZO5rv2n4c_nnCSofvWgiVHI5QD6ZTcnKo14nQjl8g48IPph2DeHBrwoMVbR8ObR0bw[/IMG]

وبعد ذلك نضيف الخليط ( المرق بالصلصة و الزيت ) المغلى الى محتويات قدر المحاشي تدريجياً


ويسوى كما يسوى الارز


وبعد التأكد من نضوجه نقلبه في طبق التقديم و بالهنا و الشفا



وهذا شكله النهائي ان شاء الله


[IMG]https://**- /x1pgliP38XxBL23-PhI9AlCe9vwljHiyhMCRhWu8nGkdOCUEWAtA_XTQM7rlUZ2aZWgfYo0kES6H59HF4cC8gD5zjUOPrIXN8EgsByzqn8w-1gfOTdV1fvIUw[/IMG]

هى دى المفاجاة

الكوارع

المطبخ المصرى
المطبخ المصرى

ده شكل الكوارع مقطعه ولسه مغسولةوبصراحه تجبها نظيفه جاهزة
بغسلها بدقيق وملح للاحتياط
بضع التوابل التاليه
2عود قرفه(دارسين)
ورق لورا
قرنفل(مسمار)
فلفل اسود
ملح
جنزبيل ناعم رشه خفيفه
بصله مقطعه اربعه

المطبخ المصرى
نضع الحله على نار بداخلها ماء لد الغليان وبعدين نضيف الكوارع اوالمقادم مع كل التوابل السابقه



المطبخ المصرى
تترك على النااااااار حوالى من ساعتين الى ثلاثه ساعات حسب الحجم
تعالو نجهز الفته
حمسى العيش البلدى المقطع مع ملعقه سمنه بلدى و2 فص ثوم مهروس تتحمس اما على النار او فى الفرن


المطبخ المصرى
نسخن الطاسه ونضع فيها ملعقه سمنه وبعدين الثوم مع رشه خفيفه كسبره ناعمه
حتى يحمر الثوم وبعدين نضيف 2 ملعقه خل وبعده كده نضيف الطماطم المعصورهحوالى حبتين
حتى تتسبك
ناخد 2 ملعقه من الصلصه نضفها على العيش المحمص ونقلبهاااااا وبعدين نضيف شوربه الكوااااارع

المطبخ المصرى
نغطيها ونتركها جانبا لمده بسيطه حتى يتشرب العيش من الشربه
ونغطى طبق الفته بالارز الابيض
وباقى الصلصه مع شويه شوربه(كبشه فقط)نغليها مع بعض ونضفها فوق الارز




الكوارع طبعا استوت كويس علشان تكون لذيذه نطلعها من الشوربه ونصفيها وبعدين نحمرها
فى 2 ملعقه سمنه بلدى


وده شكلها النهااائى يا رب تعجبكم

المطبخ المصرى

الممبار
المطبخ المصرى
خليط من الطماطم المسبكه او صلصه
بصل مقطع
شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر
ارز مصرى غير منقوع
طماطم مقطعه مكعبات صغيره
زيت
شطه+ملح+فلفل+اى توابل تفضليها على خلطه المحشى
المطبخ المصرى
(((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز))

المطبخ المصرى
نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناااسب
انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطرااااف

المطبخ المصرى
طبعا ده جزء من الممبار


نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح
المطبخ المصرى

نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع
نطلع الممبار من الحله ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماااااااااااء
مهمه الخطوه دى علشان التحمير

المطبخ المصرى
نحمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوااااااااانب حتى يكتسب اللون الذهبى
ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزااائد
وده شكله النهائى


المطبخ المصرى
وده من الدااااخل احمر وفى نفس الوقت طرى من الطماطم المقطعه والبصل


المطبخ المصرى

الكرشة










الكرشة نية والرئة والمصران ني
المطبخ المصرى
الرئة والمصران بعد السلق
المطبخ المصرى
مكونات الطبخة
المطبخ المصرى
زيت زيتون +زيت درة (نصف نصف)-بصل جوانح-طماطم مربعات صغيرة+بهار اسود-ملح-ملون-جنزبيل مطجون-كمون-معجون طماطم-قزبرةوبقدونس-ماء مغلي
اهم مرحلة لكي لا تبقى رائحة الزنخة في الاكلة
في قدر الضغط نضع الزيت والكرشة ونتركها على نار مرتفعة بدون غطاء حتى تنشف الكرشة من مائها عندما نلاحظ ان الماء تبخر كليا وبقي الزيت نضيف البصل ونتركه يدبل ثم نضيف البهارات ثم الطماطم ثم الماء والقزبرة ولبقدونس ونقفل طنجرة الضغط عند سماع الصفارة نخفض الحرارة ونتركها مدة ساعة على الاقل لانها تحتاج الى وقت
بعد فتحها ندوق الكرشة ونرى ادا كانت نضجت او بقي لها

المطبخ المصرى

شاورما اللحم

[IMG]https://up.***/upfiles/Y6376350.jpg[/IMG]
المقادير :
لحم هبرة ( والأفضل طازج ) / عصير ليمون / ملح / بهارات ( فلفل أسود - قرفة - هيل ) - خل / ثوم ...
للزينة :
بطاطس مقطعة أعواد ومقلية - خس - طماطم - بصل - مخلل - ملعقة طحينة مخففة بقليل من الماء - بقدونس مفروم
الطريقة :
[IMG]https://up.***/upfiles/l1e76350.jpg[/IMG]
يقطع اللحم الى شرائح رفيعة ونضع عليه عصير ليمون وفلفل أسود وذرة قرفة وهيل وملعقة طعام خل وثوم مفروم
نحرك المقادير مع بعض ثم تغطى وتوضع في الثلاجة والافضل تتبل قبل الطهي بفترة لاتقل عن خمس ساعات

[IMG]https://up.***/upfiles/8vX76350.jpg[/IMG]

/ د ماتتبلت اللحمة نحطها في طاوة على النار ونحرك
[IMG]https://up.***/upfiles/vjp76350.jpg[/IMG]
/
بنلاحظ خروج السوائل


ونحرك كل فترة حتى ينشف ماء اللحم وتستوي ثم نضبط كمية الملح / ////
[IMG]https://up.***/upfiles/8vX76350.jpg[/IMG]
.......

وبعد مااصبحت الشاورما جاهزة تقدم في طبق التقديم بوضع خبزة في الصحن
[IMG]https://up.***/upfiles/VTd76350.jpg[/IMG]
/
ثم الشاورما وتزين بالبصل والخس والطماطم بعد تقطيعهم طبعاً والمخلل واعواد البطاطس

الحمام المحشي بالرز
المطبخ المصرى
فالاول هنجيب الحمام وننضفه كويس ومن عند الرقبه منقطعش الجلد الي عند الرقبه علشان ده هيتحشي
وكمان نفصل الجلد الي عند الصدر عن اللحم علشان كمان هنحشي تحته
وننقعه بشويه لمون ودقيق وملح
ونغسله كويس ونسيبه يتصفى


دلوقتي نيجي للخلطه
هنفرم بصلتين صغير ونحطهم على النار انا بعملهم بالزيت بس اهل جوزي طبعا بالسمنه البلدي
ونسيبه لما يدبل ويبتدي يحمر
نكون مقطعين القوانص والكبد بتاعت الحمام ونحطهم عليه ونقلبهم كويس
ولما تنشف الميه
نحط البهارات
ملح فلفل اسود نعناع حوالي معلقتين كبار ورشه حبهان
طبعا في عائلات كتير بتعملها بقرفه وجوزة الطيب وكده
بس همه بيحطوا نعناع
وسدقوني يابنات الطعم حلو اوي ومميز
وبعدين نحط الرز المغسول والمنقوع
ونقلبه ونحط نص كميه الميه الي مفروض تتحط
ونسويه نص سوا


المطبخ المصرى
انا هنا بزود الكميه
علشان اسويه فالاخر واقدمه جنب الاكل
بعد ميستوي نحشي الحمام ونقفله
بس منملهوش علشان لسه الرز هيكمل سوا فمتتفقعش الحمامه منك
ونحطه فحله كبيرة لازم يكونواقاعدين براحتهم
ونسلقهم على النار ونحط طبعا معاهم بصله وحبهان وفلفل اسود وقطعه جنزبيل


المطبخ المصرى
دلوقتي الرز الي فاض
هنحط عليه من الشوربه ونكمل سواه ونقدمه مع الحمام


المطبخ المصرى
فالعاده الحمام بيتحمر فالسمنه لكن
انا بحطه فالفرن فبيتحمر وبيطلع حلو اوي






المطبخ المصرى

وبعدين هوه ماشاء الله في نسبه دهون حلوة مش محتاج لزياده
وبنقدمه طبعا مع الملوخيه الي بتتعمل من شوربه الحمام برده
وممكن الشوربه تتقدم كدا او نعملها شوربه لسان عصفور
وده شكل الاكل النهائي


المطبخ المصرى




بالهنا







#2

افتراضي رد: المطبخ المصرى

رد: المطبخ المصرى
إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#3

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلم ايدك ياقمر

إظهار التوقيع
توقيع : بائعه الورد
#4

افتراضي رد: المطبخ المصرى

ما شاء الله
تسلمي حبيبتي

#5

افتراضي رد: المطبخ المصرى

رد: المطبخ المصرى
إظهار التوقيع
توقيع : لؤلؤة الايمان
#6

افتراضي رد: المطبخ المصرى

امممممم جواعتينى تسلم ايدك
إظهار التوقيع
توقيع : زهرة الصبار
#7

افتراضي رد: المطبخ المصرى

بجد روعة تسلم اياديكى
اتمنى انى اكون زيك كدة على كل حال ميرسى

#8

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلمى على المجهود
ومبروك التثبيت

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#9

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تم التقيم

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#10

افتراضي رد: المطبخ المصرى

مبروووووك التثبيت ياقمر
إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#11

افتراضي رد: المطبخ المصرى

الاكل المصرى لايعلى عليه
#12

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلم ايديكى
#13

افتراضي رد: المطبخ المصرى

مشاء الله عليكي ربنا يبارك فيكي يارب وفي اسرتك ايه الشطاره دي كلها مصريه بجد هههههه مبروك التثبيت بجد تستهلي واحلي تقيم لعيونك
#14

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلم ايديكى ياقمر
إظهار التوقيع
توقيع : اسيرة دموعى
#15

افتراضي رد: المطبخ المصرى

رد: المطبخ المصرى
#16

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلمممم ايديك حاجات روعه
#17

افتراضي رد: المطبخ المصرى

رووووووووووعه
#18

2131 1168499165 رد: المطبخ المصرى

السلام عليكم ورحمة الله
عندي اكلة مغربية روعة الكل يسمع عنها الكسكس المغربي
من ارادت منكم الوصفة تقولها لي

#19

افتراضي رد: المطبخ المصرى

مبروك التميز

رد: المطبخ المصرى

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#20

افتراضي رد: المطبخ المصرى

شكرا لك
إظهار التوقيع
توقيع : rasouma
#21

افتراضي رد: المطبخ المصرى

مجهود رائع
مشكورة عليه
تم التقييم

إظهار التوقيع
توقيع : ام هنا
#22

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلم الايادى
إظهار التوقيع
توقيع : إم البراء
#23

افتراضي رد: المطبخ المصرى

اكلات لذيذة تسم ايديكى

#24

افتراضي رد: المطبخ المصرى

بصراحه ميه ميه يا قمر بجد
#25

افتراضي رد: المطبخ المصرى

بسم الله ماشاء الله ولااروع من كده تسلم ايدك يا استاذة صدقيني جوعت من الصور
#26

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلم ايدك

ويعطيكى العافيه

إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#27

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلم ايدك على الاكل الجامد ده
#28

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلم الايااااادى
وصفات رررر وعه

#29

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلم ايدك يا قمر
#30

افتراضي رد: المطبخ المصرى

تسلم الايادي
#31

افتراضي رد: المطبخ المصرى




رد: المطبخ المصرى
رد: المطبخ المصرىرد: المطبخ المصرى

إظهار التوقيع
توقيع : حياه الروح 5


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
نصائح مجربة لتنظيف المطبخ ريناد المتولي استشارات ونصائح مطبخية
التخزين في المطبخ كيف يكون فنآ وديكورا اماني 2011 استشارات ونصائح مطبخية
أحدث المطابخ وأدوات المطبخ خطوات بسيطة لجعل المطبخ عصريا konouz سوق عدلات النسائي العام
نصاايح مجربة لتنظيف المطبخ نٌےـجَےـوِى ٱلجَےـزٱئريّےـة31 الارشيف والمواضيع المكررة
التصويت لمسابقة حول العالم في اسبوع مسابقة مطبخ عدلات لولو حبيب روحي مسابقات الاقسام


الساعة الآن 08:20 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل