أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=175931
1767 6
#1

مقبلات الكانلونى.............

الكانلونى....
المقادير
للعجينة
كوب دقيق
كوب ونصف لبن
بيضة
للحشو
معلقةزبدة
لحم مفروم
بصل
فلفل اسود
ملح
عود قرفة
الصلصة
كوب عصير طماطم
معلقتين صلصة
زعتر
وزنجبيل
فلفل وملح
للتزين
جبنة شيدر
الطريقة
هتضربى اللبن والدقيق والبيضة مع نقطة ليمون علشان ريحة البيض وذرة ملح
وتجيبى طاسة تيفال صغيرة على النار وتحطى نقطة زيت وتفضى الخليط شويه صغيرة وتبتدى تحركيه لحد ما يتفرد ف الطاسة متحطيش كتير علشان تبقى رقيقة تعرفى تلفيها هتسبيها دقيقة وبعدين تقلبيها بحرف المعلقة والوش التانى مبياخدش وقت اقل من دقيقة وهكذا لحد ما تخلصى
نيجى بقا للحشو هتحطى الزبدة وبعدينالبصله يدوب تاخد لون حطى اللحمة والتوابل وعود القرفة وابقى شيله بعد ما تستوى بيدى نكهة حلوة اوى وبردو جوزة الطيب حلوة اوى بردو وتسبيها تستوى




نيجى للصلصة هتحطى الزبدة وفوقها عصير الطماطم وبعدين الصلصة والتوابل مبتاخدش 3 دقايق وترفعيهامن عالنار
هنجيب الكانلونى ونحشيه ونلفه رول ونكون مجهزين صنيه بيركس علشان لو حابة تقدميه ف نفس الصنيه بيبقى حلو اوى هتحطى فيها نصف الصلصة اللى عندك وبعدين ترصى فوقها الكانلونى اللى بتلفيه بعد ما تخلصى الكميه اللى عندك هتحطى نصف الصلصة الباقى هتوزعيه بمعلقة وبعدين الجبنه اللى عندك وعلى الفرن على نار متوسطة الجبنه تسيح وياخد لون وبألف هنا وشفا


[IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.***- /hphotos-ak-ash3/1382847_535957079813191_1172963971_n.jpg[/IMG]



#2

افتراضي رد: الكانلونى.............

تسلم اديكي شكلها بتشهي
إظهار التوقيع
توقيع : نجمةk
#3

افتراضي رد: الكانلونى.............

يسلموووووو
إظهار التوقيع
توقيع : ندى ام
#4

افتراضي رد: الكانلونى.............

تسلم الايادى
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#5

افتراضي رد: الكانلونى.............

يسلموووووووووو
#6

افتراضي رد: الكانلونى.............

رد: الكانلونى.............
إظهار التوقيع
توقيع : مصريه شقيه
#7

افتراضي رد: الكانلونى.............

تسلم الايااادي
إظهار التوقيع
توقيع : أميرة بـ جنوني



الساعة الآن 07:26 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل