أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=18834
4112 8
#1

افتراضي فراح بانية


[IMG]https://files2.***- .com/2011/3/13011814471720.gif[/IMG]


فراح بانية فراح بانية فراح بانية


مساء الفل والورد والياسمين علي حبيايب قلبي ال
عدولات


طريقة الفراخ البانية بالطريقة بتاعتى
فراح بانية


فقولت اعمل موضوع مخصوص للفراخ



الطريقة يا بنات سهلة اوي وتنفع لو حد مستعجل وعايز طعم جميل كمان وشكل حلو

وكمان هتتبل منغير بصل وهتتعمل منغير بيض وهتطلع جميلة اوي

ماعلينا بدل ما انا عمالة اقول فوازير والغاز ابدا بالمقادير والطريقة علي طول [IMG]https://files.***- .com/bigsmilies/mood10.gif[/IMG]


بسم الله نبدأ

المقادير


نص كيلو صدور فراخ مخلية

دقيق

بقسماط

توابل عبارة عن

ملح فلفل قرفة شطة كمون كسبرة ناشفة

جنزبيل بودر قرنفل بودر ثوم بودر واي توابل تحبيها

الطريقة


اول حاجة يا بنات هنجهز تتبيلة الفراخ في منتهي البساطة

هنجيب شوية مية متبلة بكل التوابل اللي قولت عليها

وهنجيب الصدور المخلية والمتقطعة سلايسز ونحطها في التتبيلة ونسيبها شوية حوالي نص ساعة

وممكن اقل كمان لو انت مستعجلة

وفي الوقت اللي بتتبل فيه هنجهز الدقيق والبقسماط


هنجيب شوية دقيق ونتبلهم بملح وفلفل واي توابل تحبيها


وهنجيب البقسماط وعليه شوية دقيق ونتبلهم برضه بملح وفلفل وشطة وثوم بودر وجنزبيل وقرفة واي توابل تحبيها برضه
هنجيب الفراخ بعد ما اتبلت

وناخد قطعة منها ونحطها في التتبيلة ونبلها كويس


وبعدين ناخد حتة الفرخة وعلي الدقيق ونقلبها علي الجنبين كويس

نرجع تاني نحط حتة الفرخة في المية بتاعة التتبيلة

واخر خطوة هناخد حتة الفرخة ونحطها في البقسماط والدقيق المتبلين

ونقلبها علي الجنبين ونضغط عليها بايدنا كويس


وممكن ما تحتاجيش تحطيها في التلاجة عشان تتماسك

لانك وانت بتعمليها في البقسماط بتضغطي عليها كويس بتمسك وبتبقي مظبوطة


ونكرر نفس الخطوات لحد ما نخلص كل الكمية بتاعة الفراخ

وفي زيت غزير وسخن نحط الفراخ تتحمر

ونقلبها علي كل ناحية لحد ما تاخد اللون الدهبي الجميل

ونطلعها علي ورق مطبخ عشان يتشرب الزيت الزيادة

ودة الشكل النهائي للفراخ
فراح بانية

طعم وشكل روعة يا بنات


انا عملت جنبها مكرونة بالصلصة وبطاطس محمرة ومخلل

بكدة اكون خلصت ويارب الطريقة تعجبكوا

ومستنية اسمع رأيكم


وياربت التقييم يا بنات






ودعوة حلوة منكوا يا احلي بنات









إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#2

افتراضي رد: فراح بانية

حلوه قوى يا همس
تسلميلى
رد: فراح بانية

إظهار التوقيع
توقيع : بسم الله
#3

افتراضي رد: فراح بانية

جوعتيني يا شيخة ههههههه
تسلم الأيادي

إظهار التوقيع
توقيع : لؤلؤة الايمان
#4

افتراضي رد: فراح بانية

بجد اناهجربها وتسلمى اديكى مسبقا
#5

افتراضي رد: فراح بانية

حلوة قوى تسلم الايادى
إظهار التوقيع
توقيع : روضه
#6

افتراضي رد: فراح بانية

تسلمى

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#7

افتراضي رد: فراح بانية


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بسم الله
حلوه قوى يا همس
تسلميلى
رد: فراح بانية


رد: فراح بانية

ربنا يخليكى يا حبيبتى

ويكرمك ربنا من عندوووو




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أم وليد
جوعتيني يا شيخة ههههههه
تسلم الأيادي



هههههههه



رد: فراح بانية




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة قلبى حائر
بجد اناهجربها وتسلمى اديكى مسبقا


رد: فراح بانية



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة روضه
حلوة قوى تسلم الايادى


رد: فراح بانية




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مع الله
تسلمى


رد: فراح بانية





إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#8

افتراضي رد: فراح بانية

أنا هجربها وإنشاء الله هتعجب الكل و تسلم إيديك
#9

افتراضي رد: فراح بانية


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سارة و ندا
أنا هجربها وإنشاء الله هتعجب الكل و تسلم إيديك



رد: فراح بانية



إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
طريقة عمل بانية محشي بالأرز و المكسرات , خطوات تحضير بانية محشي بالأرز و المكسرات العدولة هدير اكلات واطباق رئيسية
طريقة عمل دجاج بانية بالسمسم, خطوات تحضير دجاج بانية بالسمسم العدولة هدير مطبخ الدجاج
فساتين اطفال حديثى الولاده ,فساتين فراح للمواليد نم نم ازياء وملابس الاطفال
طريقة عمل جمبري بانية في الفرن طريقة صحية ولذيذة جمبري بانية في الفرن مرمورة اكلات للرجيم واطباق صحية
طريقة عمل سندوتش بانية الدجاج الحار رائع ولذيذ سندوتش بانيةالدجاج الحار 2024 مرمورة مطبخ الدجاج


الساعة الآن 04:51 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل