أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



مشاهدة نتائج الإستطلاع: برجاء التصويت لأفضل أكله تعجبكم
مرق السبانغ على طريقتنا العراقية
  • 0
  • 0%
0 0%
عمل العيش
  • 4
  • 33.33%
4 33.33%
فخذ اللحم الضانى
  • 1
  • 8.33%
1 8.33%
طاجن جمبرى بالسبيط
  • 2
  • 16.67%
2 16.67%
لحمه دمعه
  • 1
  • 8.33%
1 8.33%
كباب الحلة مع أرز أبيض
  • 1
  • 8.33%
1 8.33%
الارز البني مع دجاج محمر مع الليمون المخلل
  • 3
  • 25.00%
3 25.00%
المصوتون: 12. أنت لم تصوت في هذا الإستطلاع

https://adlat.net/showthread.php?t=21646
4680 10
#1

افتراضي ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى

دلوقتى إن شاء الله هنعمل إستفتاء
للأكله المميزه
فى مسابقة عضوه فى المطبخ
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


وهنبدأ بالاكلات إن شاء الله



الأكله الأولى هى :
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى
مرق السبانغ على طريقتنا العراقية

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى

المواد اللازمة:

نصف كيلو لحم ويفضل الغنم , كيلو ونصف من السبانغ , حزمة شبث وكزبرة وحلبة خضراء , لوبياء حمراء جافة تسلق في ماء وملح حتى تنضج ثم نصفيها من ماء السلق , كوبين عصير طماطم , 4 ملاعق كبيرة معجون طماطم , ليمونة مقطعة الى شرائح , ماء , بصلة مفرومة
اولا نأخذ السبانغ وننظفه من الحشائش ثم نغسله جيدا بالماء الجاري ثم نفرمه فرم متوسط ونفرم الشبث والكزبرة والحلبة ونضعهم على حدا ثم نضع اللحم المغسول على النار مع قليل من الماء حتى ينضج نحمس اللحم مع ثلاث ملاعق زيت ونضيف البصل ونقلب حتى يذبل ثم نضيف مجموعة الشبث والكزبرة والحلبة ونقلب حتى تذبل قليلا ثم نبدأ بأضافة السبانغ ونقلب حتى يتغير لونه وينشف من الماء الذي يخرج منه اثناء الطبخ ثم نضيف اللوبياء وعصير الطماطم والمعجون ونقلب ونضيف الماء حسب الحاجة وعندما تغلي الطبخة وتقرب على النضج نضيف شرائح الليمون والملح حتى تتسبك وتصبح شبه ثخينة القوام طبعا الريحة روعة والطعم اروع يقدم مع الرز الابيض
والف عافية

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


الأكله الثانيه هى :

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


كباب الحلة مع أرز أبيض
[IMG]https://**- /alfrasha/up/488181598178115144.gif[/IMG]

[IMG]https://food.***- .com/photos/27.jpg[/IMG]



المقادير
**
نصف كيلو لحم أو أكثر حسب العدد
بصلة متوسطة مبشورة
ملعقة سمن
ملح وفلفل وبهارات
فصين مستكة وفصين حبهان
فحمة
***- ***- ***- **
الطريقة
***- ***-
*نضع السمن فى حلة على النارثم نضيف البصل المبشورونقلب حتى يصفر، ونضيف إليه الحبهان والمستكة
*نغسل اللحم ونقطعها مكعباتونضيفها إلى البصل على النار ونقلب جيدا" حتى تحمر لون اللحم
*نضيف بعض الماء, وكلما تتشرب اللحم نضيف بعض الماء , وهكذا حتى تنضج اللحم
*ُم أضع فحمة على النارحتى تحمروبعد أن تحمر الفحمة أضعها بسرعة وسط الحلة وأضع عليها يعض الزيت وأغلق الغطاء بسرعة حتى لا يتسرب الدخان
* ملحوظة *
عند وضع الفحمة نحضر,ورقه المونيوم لوضع الفحمة عليها
* وبعد ذلك يقدم كباب الحلة مع أرز أبيض وسلطة طحينة *


۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى
الأكله الثالثه هى :
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى
: فخذ اللحم الضانى
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى

المقادير:

فخد ضاني صغير الحجم
كيلو فلفل رومي أحمر
4علب زبادي أو روب
8 م-ص خل تفاح أوعصير تفاح مخمر
نصف كيلو بصل قرمه
2 كيلو أرز مصري
2 كوب زيت
2 م-ك ملح
2 م-ك عسل أبيض
2 م-ك بهارات عربيه
م-ص كاري
نصف كيلو بندق
2 قطعه فحم فواكه للطعم
5 كوب ماء للارز
فلفل أصفر + اخضر قطع صغير للتزيين
1 م-ص فلفل أسمر
الطريقة:

طريقه عمل فخد الضاني في الفرن مع أرز بالخلطه

يشق الفخد من جميع الجوانب

و يتم اخلائه من العظام عند الجزار ليصبح خالي العظام

يتبل فخد الضاني بمزيج الزبادي و الملح و العسل و الخل و البهارات العربيه و الفلفل الاسمر

يتم نقع فخد الضاني لمدة يوم في الثلاجه

و يتم الحشو بكيلو من الفلفل المقطع و باقي المزيج المنقوعه به الفخده

و يتم تخيط الفخد و وضعه في الفرن

ثم يوضع عليه الزيت و البصل و بترك في الفرن 2 و نصف الساعه أو حتي تمام النضج


يصفي الصوص الخارج من الفخد ويضاف علي الارز

تسخن قطعتي الفحم علي النار

و توضع علي فخد الضاني في الفرن في الطاجن

و يضاف عليها نقطة زيت ليظهر بخار الفحم

فيعطي اللحم مذاقها

بعد أن يضاف صوص الفخد الناضج للارز

يضاف الكاري و الملح و الماء و البندق و يقلب ثم يترك حتي تمام النضج

توضع الفخده مقطعه في طاجن التقديم

و يوضع البصل المقطع دائريا مع الارز الناضج

و يرش الفلفل القطع المتبل بالملح و الفلفل للتزيين

ويقدم فخد الضاني في الفرن مع الأرز بال

[IMG]https://**- /alfrasha/up/9811463141402133326.gif[/IMG]
الأكله الرابعه هى :
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى
عمل العيش
[IMG]https://**- /alfrasha/up/488181598178115144.gif[/IMG]
المقادير

2كوب دقيق عادي
نصف كوب دقيق ذرة
معلقة ونصف خميرة فورية
معلقة سكر
ملح
ماء دافئ


الطريقة

========
يوضع الخميرة والسكر والماء الدافئ ويقلب
ثم يوضع الدقيق والملح ويوضع الخميرة المدابه ويعجن

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى

العجينة بعد العجن


۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى

العجينة بعد ما سبتها لمدة 45 دقيقة

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى

تكور العجينة وتوضع علي دقيق

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


نفرد بالنشابة
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


يخبز في الفرن الحار

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى

اتفضلو مدو ايديكم ما تكسفوش

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى



۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى





۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


[IMG]https://**- /alfrasha/up/3439906291829760959.gif[/IMG]


الأكله الخامسه هى :
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى
لحمه دمعه

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى
المقادير
نص ك لحم مقطع مكعبات سهل السوى
ملح وفلفل
عصير 3 طماطم كبيره
معلقه سمن
2 راس توم مقشره مقطع


الطريقه

بعد غسيل اللحم بالدقيق يوضع على النار ويشوح قليلا
ثم يضاف الثوم والسمن ويشوح حتى يصير لون اللحم والتوم غامق قليلا

يضاف عصير الطماطم والملح والفلفل الاسمر ويضاف الماء كلما احتاجت لذلك حتى تمام النضج

ملحوظه: الطماطم تنشف خالص زى بالظبط لحمه كباب الحله يعنى مش تبقى شوربه

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


الطريقه دى انا اخدتها من حماتى وهى بتطلع رائعه مع الكسكسى والرز فى البرام ومحشى ورق العنب او حتى الرز والبطاطس المحمره اللى ميعرفهاش يجربها وان شاء الله تعجبكم بس لازم اللحمه تتهرى ع الاخر وكده بتبقى اطعم

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى

الأكله السادسه هى :
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى
طاجن جمبرى بالسبيط
[IMG]https://**- /alfrasha/up/488181598178115144.gif[/IMG]

المقادير
تلاتة أرباع الكيلو جمبري مقشر

نصف كيلو سبيط (كليمارى) مقطع شرايح
ملعقتين زيت زيتون
5 أسنان توم مقطع
معلقتين توم مفري
قرنين فلفل أحمر حامي
قرنين فلفل أخضر رومي
حزمتين كسبرة خضراء 2
طماطم مقطعة
معلقتين صلصة
بشر ليمونة
ملح، فلفل
زيت زيتون
الطريقة نحضر تلات أرباع كيلو جمبرى مقشر ونصف كيلو سبيط ( كليماري) مقطع شرائح ونحط ملعقتين زيت زيتون ومعهم رأس توم مقطع وفلفل أحمر حامي ونشوحهم في طاسة تيفال مع رشتين فلفل أسمر كويسين وملح. .
1 في طاسة تانية نضع ملعقتين زيت زيتون ونضع ملعقتين من الثوم المفري وفلفلتين رومى أخضر مقطعة مكعبات وبصلة مفرية والطماطم المقطعة مكعبات وملعقتين صلصة وبشر ليمونة كبيرة (ونراعى الترتيب السابق) ... ونقلب شوية وبعدين نحط حزمتين كسبرة خضراء مفرية في الآخر خالص.

.2
نجيب الطاجن ونحط نصف التخديعة السابقة وبعدين نصب الجمبرى بالسبيط ونكمل على الوش بباقى الخلطة وندخله الفرن فترة مش كبيرة بقدر ربع ساعة لحد ما يتشرب ...وبالهناء والشفاء،،،


۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى

الأكله السابعه هى :
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى
الارز البني مع دجاج محمر مع الليمون المخلل

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


الارز البني


۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى
المقادير

2 ملعقة كبيرة زيت نباتي
1 بصل حجم كبير مفروم
ملح وفلفل
2 كوب ماء
2 كوب أرز مصري

الطريقة

-يسخن الزيت في إناء على نار متوسطة ثم يحمر فيه البصل ويقلب حتى يصير لونه بنياً. ويتبل بالملح والفلفل.
-يضاف الماء ويترك حتى يبدأ بالغليان ويمتص النكهة واللون من البصل ويصبح السائل بني اللون، ثم يضاف الأرز المغسول ويقلب.
-عندما يبدأ بالغليان يغطى بإحكام ويترك على نار هادئة حتى يتشرب الماء تماماً وينضج.


يمكن إضافة قليل من صلصة الطماطم أثناء عملية تحمير البصل ولكن يراعى تقليل كمية الماء المستخدم لتعادل كمية الطماطم المضافة. كما يمكن إضافة قليل من البقدونس المفري أو تتبيله بالكمون المطحون
++++

۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى




المقادير

1 دجاجة (حوالي 2/1 1 إلى 2 كيلو)
2 بصل متوسطة مقطع قطعاً صغيرة
4 فص ثوم مفروم
2/1 كوب كزبرة خضراء مفرومة
2/1 كوب بقدونس مفروم
2/1 ملعقة صغيرة جنزبيل طازج مطحون
2/1 ملعقة صغيرة ***- م
ملح وفلفل
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
1 كوب ماء أو مرق دجاج
2 ليمون مخلل
2/1 كوب زيتون

الطريقة

- يُغسل الدجاج بقليل من الملح جيداً ثم يشطف ويجفف.
- يُخلط البصل والثوم والتوابل والبقدونس والكزبرة والملح والفلفل مع الدعك باليد جيداً ليتجانس الخليط.
- يُسخن الزيت في وعاء على نار متوسطة.
- يُدعك الدجاج بنصف خلطة البصل، ثم يحمر ويقلَّب باحتراس حتى يصبح ذهبي اللون.
- يُضاف الماء أو المرق ويترك ليغلي، ثم يغطى الوعاء ويترك على نار هادئة لمدة ساعة.
- تُقطع واحدة من الليمون المخلل إلى قطع صغيرة، وتُضاف مع المتبقي من خليط البصل والثوم ويضاف الخليط إلى الدجاج.
- يُشطف الزيتون ويُضاف إلى الدجاج ويترك مرة أخرى على النار بدون تغطية لمدة 15 دقيقة.
- تُرفع الدجاجة من الوعاء ويترك الخلط ليتبخر منه أكبر نسبة من السائل.
- يقطع الليمون المخلل الأخرى إلى شرائح.
- توضع الدجاجة في طبق التقديم مع الصلصة وتزين بشرائح الليمون المخلل والزيتون.

إذا كانت الصلصة سميكة يضاف قليل من الماء وتترك لتغلى على النار قليلاً..

يا رب تعجبكم الاولاد بصراحه مسحوها


۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى

كده الأكلات خلصت
يالاه بقى مستنياكم حبايبى تصوتو للاكله اللى تعجبكم


اتمنى انكم تصوتو للأكله اللى تعجبكم

الجزايز هى
شهادة تقدير منى لها


۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى






#2

افتراضي رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى

باتوفيق للجميع

#3

افتراضي رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى

تم التصويت بالتوفيق
إظهار التوقيع
توقيع : الرزان
#4

افتراضي رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى

بالتوفيق للجميع
تم التصويت

إظهار التوقيع
توقيع : ام هنا
#5

افتراضي رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى

تم التصويت وبالتوفيق للحبايب
إظهار التوقيع
توقيع : لؤلؤة الايمان
#6

افتراضي رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى

|تسلم ايديكي تم التصويت
إظهار التوقيع
توقيع : sho_sho
#7

افتراضي رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى

حيرونى والله
تمام يا فندم

إظهار التوقيع
توقيع : بسم الله
#8

افتراضي رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى

يسلمووووووووو الايادي

ويعطيكم جميعا العافية

تم التصويت

#9

افتراضي رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى

بالتوفيق للجميع
إظهار التوقيع
توقيع : نوارا
#10

افتراضي رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى

بالتوفيق

إظهار التوقيع
توقيع : امة الله
#11

افتراضي رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الثانى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الرزان
تم التصويت بالتوفيق


رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام هنا
بالتوفيق للجميع
تم التصويت

رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أم وليد
تم التصويت وبالتوفيق للحبايب
رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى





المشاركة الأصلية كتبت بواسطة sho_sho
|تسلم ايديكي تم التصويت
رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى





المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بسم الله
حيرونى والله
تمام يا فندم

رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة فلسطين
يسلمووووووووو الايادي

ويعطيكم جميعا العافية

تم التصويت
رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نوارا
بالتوفيق للجميع

رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى





المشاركة الأصلية كتبت بواسطة امة الله
بالتوفيق


رد: ۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩  الجزء الثانى



قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
مسابقة عضوه في المطبخ همس الوجود مسابقات الاقسام
(منتهيه )مسابقة حول العالم في اسبوع مسابقة مطبخ عدلات لولو حبيب روحي مسابقات الاقسام
مسابقه قسم المطبخ (مسابقة تدبيري من بيتي في هدية مامتي حببيتي ) ريناد المتولي مسابقات الاقسام
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ الجزء الرابع همس الوجود اكلات واطباق رئيسية
۝۩ إستفتاء مسابقة عضوه فى المطبخ ۝۩ همس الوجود اكلات واطباق رئيسية


الساعة الآن 10:58 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل