أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=29143
9832 10
#1

Oh المنجأونه

بسم الله الرحمن الرحيم


جيبالكو النهارده طريقه عمل المنجأونه

هى طريقه سهله ومقاديرها بسيطه


المقادير


1كيلو دقيق 1كوب صغير سكر


1كوب صغير زيت معلقه صغيره خميره






2بيضه للوجه فانيليا


الطريقه


نجيب الدقيق مع الخميره والسكر والزيت

ونعجنهم تماما ونسيبها لغايه متخمر بس

اوعى تنسيهم ههههههههههه هما حيخمروا

فى ساعه تقريبا وبعدين نقطعهم قد الليمونه

ونبططهم من الاطراف بس ونسيبهم شويه

برضوونكون مجهزين صينيه اللى حتتخل

الفرن ونرصهم فيها وندهن على وشهم

البيض المضروب بالمضرب السيلك وعليه

الفانيليا ويدخل الفرن بقا ويارب تجربوها

وتقولولى رأيكم فيها ايه



#2

افتراضي رد: المنجأونه

تسلمى حبيبتى ع الوصفه وجارى التقييم
#3

افتراضي رد: المنجأونه

مشكورة وتم التقييم يا قمر
#4

افتراضي رد: المنجأونه

يا خسارة كنت عايزة أشوف صور


تسلمي حبيبتي علي الوصفة

إظهار التوقيع
توقيع : لولومونو
#5

افتراضي رد: المنجأونه

جميله يسلمو لاايادى
إظهار التوقيع
توقيع : ♥ احبك ربى ♥
#6

افتراضي رد: المنجأونه

تسلم الايادي
إظهار التوقيع
توقيع : sho_sho
#7

افتراضي رد: المنجأونه

تسلم ايدك
إظهار التوقيع
توقيع : زاد ابراهيم
#8

افتراضي رد: المنجأونه

تسلمى يا شهودة على الوصفه الجميلة البسيطه

تستاهل التقييم

#9

افتراضي رد: المنجأونه

شكرا ليكو وانشاء الله حنزلهالكو بالصور
#10

افتراضي رد: المنجأونه

مشكورة جريتها وطلعت زى العسل
#11

افتراضي رد: المنجأونه

رد: المنجأونه
إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
فطائر المنجأونه البورسعيديه ريموووو المعجنات والفطائر


الساعة الآن 11:01 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل