أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=54625
3800 8
#1

افتراضي صينيه الدجاج بالجزر

صينيه الدجاج بالجزر


صينيه الدجاج بالجزر


المقادير

دجاجه متوسطه مغسوله كويس ومتقطعه الى اربع اجزاء
4 حبات بطاطس متوسطه
6 حبات جزر
3 بصلات
زيت
ملح وفلفل








الطريقه

نرش الملح على الدجاج ونضعها في صحن على جنب
نقشر البصل ونغسله ونبشره في طبق غويط
وتقشر البطاطس والجزر ونبشرهم بالمبشره الخاصه بالبصل
المبشره اليدويه طبعا عارفينها اللي تطلع البصل رفيع

بعد لما نبشر البصل والبطاطس والجزر نقلبهم في بعض ونحط عليهم ملح وفلفل اسود حسب الرغبه

وبعدين نحط عليهم شويه زيت
ونقلب
وبعدين نشعل الفرن ويفضل اشعاله قبل البدا علشان يسخن
نحط الخلطه في الصينيه الخاصه بالفرن انا عن نفسي بستعمل البايركس
ونحط الدجاج عليها ونغلف الصينيه بالقصدير وندخلها الفرن
بس لازم ندخلها على الرف المتوسط لفرن
ونتركها من 45 الى 50 في الفرن المتوسط الحراره
وطبعا نفتح عليها ونشوفها استوت او لا بس نرفع الجناح لو فك نطلعها من الفرن
نرش ورق بقدونس على الوجه
ونقدمها

وبالهنا
تحياتي



إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#2

افتراضي رد: صينيه الدجاج بالجزر

شكلها حلو

تسلمى

#3

افتراضي رد: صينيه الدجاج بالجزر

تسلم ايدك جميلة
إظهار التوقيع
توقيع : رتوجى
#4

افتراضي رد: صينيه الدجاج بالجزر

تسلم ايديك

إظهار التوقيع
توقيع : لؤلؤة الاسلام 1
#5

افتراضي رد: صينيه الدجاج بالجزر

جميل وبالهنا والشفا.. ويسلموا...
إظهار التوقيع
توقيع : قوت القلوب 2
#6

افتراضي رد: صينيه الدجاج بالجزر

الله يسلم هذي الايدين يا رب.
#7

افتراضي رد: صينيه الدجاج بالجزر

تسلم ايدك
إظهار التوقيع
توقيع : ايمان المقصبي
#8

افتراضي رد: صينيه الدجاج بالجزر

رد: صينيه الدجاج بالجزر
إظهار التوقيع
توقيع : حياه الروح 5
#9

افتراضي رد: صينيه الدجاج بالجزر

شكرررررررررررررررررررررررررا


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
فوائد عدم ازالة جلد الدجاج.. تعرفي على فوائد عدم ازالة جلد الدجاج.. فوائد الدجاج إشرآقـــة أمل مطبخ الدجاج
الدجاج في أطباق منوّعة وشهيّة ام الاء وبيان2 مطبخ الدجاج
موسوعة ماكولات دايت.ماكولات منوعة للرجيم.اطباق صحية فتاة بالحياء تجملت اكلات للرجيم واطباق صحية
طبخات الدجاج بالصور sho_sho مطبخ الدجاج
اشهى اطباااااق الدجاج ملف شامل batta adham مطبخ الدجاج


الساعة الآن 08:21 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل