أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل



https://adlat.net/showthread.php?t=209140
3915 3
#1

وصفة طريقة عمل الفراخ المشوية بطريقة جديدة , مقادير الفراخ المشوية

طريقة عمل الفراخ المشوية بطريقة جديدة , مقادير الفراخ المشوية

طريقة عمل الفراخ المشوية بطريقة جديدة , مقادير الفراخ المشوية

فرخة
2 بصلة
3 حبات طماطم
ملح
فلفل أسمر
بهارات
ممكن كمان تحطي كاري لو بتحبي


طريقة عمل الفراخ المشوية بطريقة جديدة , مقادير الفراخ المشوية



1 - نغسل الفرخة إزاي نحط دقيق وملح على الفراخ ونغسلها بيها كويس وبعدين نشطف الفراخ بالميه ونحط عليها الليمون وخل ونسيبها فيهم لمدة تلت ساعة مثلاً وبعدين نشطفها مرة تانية بس نغسلها كويس جداااااااً .

2 - نقطع الفراخ أربع قطع .





3 - نحط البصل والطماطم والتوابل كلها مع بعضهم ونضربهم في الكبة ولو مش عندكِ كبة اضربيهم في الخلاط .

4 - نيجي بقى ناخد الخلطة بتاعتنا دي ونحشي بيها الفراخ إزاااي نحشيها في المكان اللي ما بين الجلد واللحم ، وبعدين نحط باقي الخلطة على الفراخ من فوق ونسيبها تتشرب من الخلطة دي لمدة نص ساعة أو ساعة زي ما نحب .

5 - بعدين نحط عليها معلقة سمنة كبيرة وندخلها الفرن وأول ما تستوي نطلعها فوق تحت الشواية علشان الوش بتاعها يحمر .


طريقة عمل الفراخ المشوية بطريقة جديدة , مقادير الفراخ المشوية


طريقة عمل الفراخ المشوية بطريقة جديدة , مقادير الفراخ المشوية




إظهار التوقيع
توقيع : سارة سرسور
#2

افتراضي رد: طريقة عمل الفراخ المشوية بطريقة جديدة , مقادير الفراخ المشوية

يسلم اديك
إظهار التوقيع
توقيع : نواعم
#3

افتراضي رد: طريقة عمل الفراخ المشوية بطريقة جديدة , مقادير الفراخ المشوية

ﻳﺴﻠﻤﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ
شكرا لك

إظهار التوقيع
توقيع : حياه الروح 5
#4

افتراضي رد: طريقة عمل الفراخ المشوية بطريقة جديدة , مقادير الفراخ المشوية

تسلم ايدك
إظهار التوقيع
توقيع : ام انس


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
طريقة جديدة لعمل الفراخ المشوية ريموووو مطبخ الدجاج
طريقة عمل الفراخ المشوية , طريقة عمل الفراخ بكيس الفرن من مطبخى ام سيف 22 من مطبخي
طريقة عمل الفراخ المشوية طريقة سهله وشعبية حنين الروح123 مطبخ الدجاج
صينية الفراخ المشوية في الفرن بريحة الفحم سارة سرسور مطبخ الدجاج
الفراخ المشوية على طريقة الشيف يسري بالصور مع الأرز الرائع سارة سرسور مطبخ الدجاج


الساعة الآن 04:45 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل